Ето какво е състоянието на Кейт Мидълтън

  • 30 май 2024 14:50

  • 12759
  • 0
Ето какво е състоянието на Кейт Мидълтън
© Булфото (архив)

Състоянието на 42-годишната Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от, която се лекува от рак, се подобрява. Това съобщава списанието Vanity Fair, като се позовава на свой източник.

„Голямо облекчение е, че тя понася лекарствата и всъщност се чувства много по-добре“, разкрива довереник на принцесата на Уелс.

Тази положителна за кралското семейство информация съвпада с последните съобщения, че принцесата наскоро е била навън с децата си в Уиндзор.

Кейт Мидълтън се скрива до края на годината?

На 22 март тази година чрез видеообръщение Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от обяви, че е в начален стадий на лечение от злокачествено заболяване, което е открито след коремната ѝ операция през януари.

Тогава тя официално се оттегли от кралските задължения.

Въпреки подобреното състояние на принцесата на Уелс засега няма определена дата, в която тя ще се върне към задълженията си, предава БТВ.

„Няма график и със сигурност няма бързане. Това ще стане, когато Катрин се почувства готова и получи зелена светлина от своя медицински екип. Но тя 100% ще се върне на работа, в това няма съмнение“, казва източникът на Vanity Fair.

Преди Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от крал Чарлз III обяви на 5 февруари тази, че е диагностициран с рак.

Тогава той временно се оттегли от кралските се задължения, но се завърна отново на 30 април към тях.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
12759 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини