Показаха ново видео от нападението във Франция, при което загинаха надзиратели

  • 15 май 2024 14:17

  • 640
  • 2
Показаха ново видео от нападението във Франция, при което загинаха надзиратели
© Getty images (архив)

Британската медия Скайнюз показа ново видео от нападението в Северна Франция, при което загинаха надзиратели.

На кадрите се вижда как черна кола се удря в микробуса, превозвал престъпника Мохамед Амра, по прякор Мухата. Видеото е заснело как маскирани мъже излизат от лекия автомобил  откриват огън с автоматично оръжие по надзирателите и извеждат затворника.

По данни на информационната агенция от Обединеното кралство полицаи са открили край град Руан разрушена кола, най-вероятно използвана от нападателите.


"Амра, Мухата, има дебело криминално досие. За пръв път той е осъден през октомври 2009 г., когато е бил на 15 години. Общо срещу него са образувани 13 дела за незаконно разпространение на наркотици, въоръжени грабежи и други престъпления. Той е излежавал присъда за отвличане и последвало убийство", добави Скайнюз.


"Амра трябваше днес да застане пред съд в южния град Марсилия, като обвиняем по дело за разпространение на високо рискови вещества. Нападението стана, по време на транспортирането му от областта Нормандия", посочи още британската медия.


При бягството на Мухата загинаха трима надзиратели. Мъжете са съответно на 48, 52 и 55 години. "Съпругата на единия от убитите е бременна в петия месец", каза вътрешният министър Жерар Дермаден, цитиран от агенцията.

"Ние ще направим всичко възможно, за да заловим престъпниците и да ги предадем на правосъдието", категоричен бе ръководителят на силовото ведомство.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
640 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 04:57

2
❤️ Г­­­о­р­­е­­­щ­­и­­ ­­­м­о­­м­­и­­­ч­е­т­­­а­­­ ­­­в­и­­ ­о­­­ч­­­а­к­в­­­а­­­т ­­­-­­ X­­­1­8­­­.­­F­­­U­­N

2024.05.15 | 14:59

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини