Брюкселски полицаи прекъснаха форум на евроскептични политици

  • 16 април 2024 18:40

  • 1429
  • 2
Брюкселски полицаи прекъснаха форум на евроскептични политици
© Getty images (архив)

"Брюкселски полицаи влязоха в хотел, където се провеждаше форум на евроскептични политици", това написа британският в. Гардиън.

"Служителите на реда изпълниха заповед на кмета на района "Сен Йос тен Нооде" (близо до Европейския квартал) Емир Кир. Той издаде нареждането си, като се мотивира със съображения за сигурност", добави изданието.

"Крайнодесните политици не са желани в нашата община", заяви местния управник, който е от тунизийски произход", посочи още медията

"Един от главните застъпници на излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз Найджъл Фараж, който бе сред организаторите на Национален консерватизъм, определи заповедта на Кир и нейното изпълнение като: "Акт на враждебност и грубо потъпкване на правото на изразяване на мнение", допълни вестникът.

"Знаех, че няма да бъда посрещнат добре в Брюксел", но това вече е прекалено", каза политикът от Острова", написа още "Гардиън".

"Събитието бе планирано за днес и утре. Очакваше се в сряда да говори унгарският премиер Виктор ОрбанВиктор ОрбанВиктор Орбан (на унгарски: Orbán Viktor) е настоящият министър-председател на Унгария,", добави изданието.

Орбан нарече Брюксел "лоша съвременна пародия"

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1429 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.04.16 | 22:02

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman
Сърбеца

2024.04.16 | 19:19

1
Свобода на словото по еереопейски

Добави коментар

Водещи новини