Криминално проявен отвлече жена и я изнасилва шест дни, преди да го заловят

  • 12 април 2024 14:03

  • 7312
  • 3
Криминално проявен отвлече жена и я изнасилва шест дни, преди да го заловят
© Freepik

Мъж от Сарагоса е бил задържан от полицията по обвинение, че е отвлякъл и изнасилвал в продължение на шест дни жена от Мадрид. Двамата са се запознали наскоро в социалните мрежи, когато един ден столичанката отишла в северния град, за да се запознаят лично.

Преди няколко дни строителен работник подал сигнал до полицията, когато в бара, в който бил, влязла жена с насинено лице, която веднага се заключила в тоалетната и започнала да крещи, че е била отвлечена.

По-късно тя била откарана за прегледи в болницата, а полицаите веднага открили насилника. Той бил жител на Сарагасоса, на 38 години, с криминално досие, информират местни медии.

Опасен сексуален маниак изнасили 18-годишна, тя влезе в болница

Когато жертвата отишла в жилището на обвиняемия, той я нападнал, започвайки да я удря. В следващите шест дни той я изнасилвал нееднократно. В един момент обаче се наложило да отиде до центъра на града. За целта принудил жената да го закара с личната ѝ кола, тъй като самият той нямал автомобил. Тогава тя се възползвала от момента, измъкнала се от шофьорското място и побегнала по улицата, когато влязла в един от местните барове и потърсила помощ.

След дадените показания в полицията, срещу агресора са повдигнати обвинения за незаконно задържане и сексуално посегателство.

Последвайте канала на

Владимир Василев
7312 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 07:40

3
❤️ Г­­о­р­­­е­­щ­­и­­ ­м­­о­м­­и­­­ч­­­е­­­т­­­а­ ­­в­и­­ ­­о­­ч­­а­к­в­­­а­т ­-­­ X­­­1­8­­.­­F­U­­­N

2024.04.12 | 17:45

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

2024.04.12 | 15:46

1
Сарагасоса?! Ех, Владко, Владко...

Добави коментар

Водещи новини