Върховният съд в Лондон ще вземе утре решението по обжалването на Джулиан Асандж

  • 25 март 2024 18:02

  • 406
  • 2
Върховният съд в Лондон ще вземе утре решението по обжалването на Джулиан Асандж
© Getty Images/Guliver

Висшият съд в Лондон ще вземе решение утре дали основателят на сайта за разкрития „Уикилийкс“ Джулиан Асандж ще може да обжалва екстрадирането си от Великобритания в Съединените щати, предаде Ройтерс. 

"Това е. Решението ще стане ясно утре", написа съпругата на Асандж - Стела, в профила си в социалната мрежа "Екс". 

Американските прокурори повдигнаха обвинения на 52-годишния Асандж във връзка с разпространените от „Уикилийкс“ огромни количества поверителни американски военни данни и дипломатическа кореспонденция. Според тях публикуваната информация е застрашила живота на американските служители и това престъпление не може да бъде оправдано. Последователите на Асандж смятат, че той е герой, чието преследване е политическо мотивирано, защото той е разкрил на обществото прегрешенията на САЩ. 

Британският Върховен съд решава съдбата на Джулиан Асандж

По време на двудневно изслушване миналия месец неговите адвокати поискаха разрешение да обжалват решението на Великобритания да го екстрадира. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
406 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.25 | 22:49

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman
Байко

2024.03.25 | 19:57

1
За Навални дигате врява,с за Асандж нищо!!! Еврогейска измет!!!

Добави коментар

Водещи новини