Интензивни валежи предизвикаха наводнения в някои райони на Централна Гърция

  • 05 март 2024 09:24

  • 540
  • 3
Интензивни валежи предизвикаха наводнения в някои райони на Централна Гърция
© GettyImiges

Интензивните валежи, обхванали голяма част от Гърция от снощи, предизвикаха локални наводнения в много райони предимно в Тесалия, Централна Гърция, съобщи гръцката държавна телевизия ЕРТ.

Особено големи проблеми е имало в префектура Пиерия, където са били изпратени екипи, които да помогнат на пътници в автомобили, блокирани от придошлите води.

В община Дион-Олимпос служителите са оказали съдействие на възрастна жена, блокирана в дома си, както и на три жени, бедстващи в автомобил. Те са били откарани на безопасно място с помощта на високопроходима техника.

До полунощ противопожарните служби са получили 40 сигнала и са се намесили в три случая за изпомпване на вода от жилища.

Силен циклон връхлетя Гърция, има много наводнения. Пътувайте при крайна необходимост!

Буря и градушка снощи са ударили град Трикала в Тесалия и са затруднили движението по главния път Трикала – Янина. Районът на Тесалия пострада силно при наводнения през септември миналата година.

В община Фаркадона е имало временно прекъсване на електрозахранването заради активната гръмотевична дейност.

Валежите се очаква да продължат до днес следобед, като ще се изместват към гръцка Македония, Тракия и островите в северната и източната част на Егейско море.

Последвайте канала на

Калина Христова
540 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.03.05 | 09:48

1
Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:----> use.my/man

2024.03.05 | 09:49

3
Дано умре съпругата ти!

2024.03.05 | 09:48

2
Спокоооо! Нищо им нема! Земетресения само да нема!

Добави коментар

Водещи новини