Френският финансов министър: Кристалина Георгиева върши чудесна работа начело на МВФ

  • 29 февруари 2024 06:53

  • 500
  • 2
Френският финансов министър: Кристалина Георгиева върши чудесна работа начело на МВФ
© Gettyimages

Френският министър на финансите похвали Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование за "страхотната работа", която върши като управляващ директор на Международния валутен фонд.

На срещата на Г-20 в Сао Пауло Брюно Льо Мер заяви, че ще подкрепи българката за втори мандат. Кампанията за нов шеф на финансовата институция вече е в ход, тъй като сегашният мандат на Георгиева изтича през октомври.

Засега тя да избягва да отговори дали би се кандидатирала и в сряда заяви, че в момента е съсредоточена върху работата си като директор на Международния валутен фонд.

Кристалина Георгиева: Не съм фокусирана върху търсенето на втори мандат като шеф на МВФ

"Искам само да подчертая, че Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование върши чудесна работа като управляващ директор на МВФ, а когато имаш човек, който върши чудесна работа, винаги е по-добре да задържиш същия човек на същия пост",заяви Брюно льо Мер, министър на финансите на Франция.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
500 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Кирчо Белята

2024.03.19 | 17:05

2
Мошениците си се хвалят по между си..

2024.02.29 | 09:47

1
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

Добави коментар

Водещи новини