"Луфтханза" призова за бързи преговори с оглед на готвената тридневна стачка

  • 28 февруари 2024 15:02

  • 198
  • 1
"Луфтханза" призова за бързи преговори с оглед на готвената тридневна стачка
© gettyimages

Най-голямата германска авиокомпания "Луфтханза" (Lufthansa) призова за бързи преговори в продължаващия спор за заплатите с оглед на започналата днес тридневна стачка на техническия персонал, предаде ДПА, цитирани от БТА.

"Този краткосрочен призив за спиране на техническите операции с едва 12-часово предизвестие за трета стачка с продължителност три дни е неразбираема и изцяло неподходяща ескалация", съобщи днес компанията. 

На синдиката "Ферди" (Verdi) е била предложена възможността преговорите да продължат по всяко време и това предложение все още е валидно, уточниха от "Луфтханза".

Нова стачка за "Луфтханза". Пътническите полети не са засегнати

"По-конкретно бихме искали да продължим преговорите на 4 март, първият работен ден след края на стачката". "Целта остава да постигнем бързо споразумение", обяви авиопревозвачът. 

Последвайте канала на

Калина Христова
198 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.28 | 22:35

1
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

Добави коментар

Водещи новини