Принц Уилям отмени участие във възпоменателна церемония. Причините са лични

  • 27 февруари 2024 17:40

  • 29468
  • 1
Принц Уилям отмени участие във възпоменателна церемония. Причините са лични
© Getty images (архив)

"Британският престолонаследник Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член отмени участие в церемония в памет на покойния гръцки крал Константинос", предаде Би Би Си.

"Тази сутрин Негово височество се обади на членове на семейството  на Константинос, че няма да може да присъства на днешната служба в църквата "Свети Георги" в Уиндзорския дворец (в Лондон). Причините за отмененото участие са лични. Няма никакъв повод за безспокойство", заяви говорител на управляващата Обединеното кралство династия.

"Церемонията бе водена от кралица Камила. Крал Чарлз IIIЧарлз IIIЧарлз III, пълно име Чарлз Филип Артър Джордж Маунтбатън-Уиндзор, е крал и държавен, който наскоро бе диагностициран с рак, също не взе участие в службата", добави британската медийна корпорация.

Крал Чарлз III е диагностициран с рак

"Вместо Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член, основното слово произнесе синът на Константинос – Павлос", предаде още Би Би Си

"Константинос почина миналата година в Лондон. Той бе начело на Гърция от 1964 до 1974 г., когато гражданите на южноевропейската държава на референдум решиха тяхната родина да стане република. Последният крал на Гърция е кръстник на престолонаследника на Обединеното кралство", припомни медията.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
29468 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.27 | 18:54

1
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

Добави коментар

Водещи новини