И декораторка обвини Жерар Депардийо в сексуален тормоз

  • 26 февруари 2024 15:37

  • 516
  • 3
И декораторка обвини Жерар Депардийо в сексуален тормоз
© Getty Images

Декораторка подаде жалба срещу актьора Жерар Депардийо за сексуално посегателство по време на снимки на филм през 2021 г., съобщи АФП, позовавайки се на адвоката ѝ.

Адвокат Карин Дюрийо-Диболт, която вече защитава актрисата Шарлот Арнулд, предполагаема жертва на изнасилване, довело до повдигане на обвинение срещу Жерар Депардийо през декември 2020 г., потвърди, че е предала тази нова жалба на парижката прокуратура за сексуално посегателство, сексуален тормоз и сексистки обиди, предава и БТА.

От парижката прокуратура не са потвърдили, че жалбата е подадена, а адвокатите на Жерар Депардийо не са коментирали въпроса.

Според Дюрийо-Диболт фактите датират от 2021 г. Инцидентът се е случили в Париж по време на снимките на филма Les volets verts, режисиран от Жан Бекер.

Жената, подала жалбата, се казва Амели и е на 53 години.

Според разказа й пред интернет изданието "Медиапар" актьорът е направил редица неприлични забележки по време на снимките в Париж на 10 септември 2021 г., а по-късно я е "сграбчил брутално" и я е "хванал за кръста, корема, стигайки до гърдите".

Предполагаемото посегателство е било прекъснато от бодигардовете на актьора.

Преди две седмици жалба за сексуално посегателство през 2014 г. срещу Жерар Депардийо подаде бивша асистентка. По време инцидента на снимките на филма Le Magicien et les Siamois тя е била на 24 години.

Жерар Депардийо, който е на 75 години, беше обвинен през декември 2020 г. в изнасилване и сексуално посегателство след жалба от актрисата Шарлот Арнулд, която съобщи за две изнасилвания в края на август 2018 г. в дома на актьора в Париж.

Нова жалба за сексуално посегателство е подадена срещу Жерар Депардийо

Жалбата на актрисата Елен Дарас, която обвинява Жерар Депардийо, че я е нападнал сексуално по време на снимки на филм през 2007 г., е отхвърлена поради давност.

През декември 2023 г. испанската журналистка и писателка Рут Баса също подаде жалба в Испания срещу актьора за изнасилване през 1995 г. в Париж.

В началото на октомври актьорът отрече вече повдигнатите срещу него обвинения, като настоя, че не е "нито изнасилвач, нито хищник" в отворено писмо, публикувано във в. "Фигаро".

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
516 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бойко

2024.02.26 | 21:08

3
анонимен,ти верно си много анонимен помияр!!!Прави свирки на ,академика,

2024.02.26 | 18:26

2
Чyвали сте за подобрената формyла на Bиа-гpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея-----> do.my/bluestone

2024.02.26 | 16:58

1
И декораторка обвини Жерар Депардийо в сексуален тормоз ТОЙ Е ЛИЗАЧ! да си седи пожизно в МОСКВА!

Добави коментар

Водещи новини