Британски депутатки под охрана заради заплаха за живота им

  • 25 февруари 2024 11:30

  • 1552
  • 3
Британски депутатки под охрана заради заплаха за живота им
© pixabay

Три британски депутатки са получили бодигардове и автомобили с шофьори във връзка с опасения за тяхната безопасност, съобщи "Сънди таймс".

Мерките за сигурността на представителите на Консервативната и Лейбъристката партия са били засилени след оценка на риска, съобщава неделното издание.

Депутатките, чиито имена не са назовани, се охраняват от частни компании. "Много депутати са уплашени до смърт от заплахите, които получават и отношението към тях", каза високопоставен източник от сигурността пред "Сънди таймс".

Лондон подкрепи Украйна, дава 250 млн.паунда за снаряди

Съобщава се, че лично Том Тугендхат – министърът, който отговаря за сигурността, е работил с Министерството на вътрешните работи, полицейските началници и парламентарните органи за укрепване на безопасността и сигурността на депутатите.

Това идва, след като председателят на Камарата на общините Линдзи Хойл предупреди за нарастващата заплаха за политиците от страна на крайната десница.

Последвайте канала на

Калина Христова
1552 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.02.25 | 17:11

3
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone
баба гицка

2024.02.25 | 16:42

2
крайната десница, лакеите на фашиста путин
Емѝ...ибана ШУШУМИГА съм- МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ

2024.02.25 | 13:14

1
Ще , духам безплатно на всеки читател от скапания соросоиден сайт, ако се присъедини към американското ЛГБТ общество....ААААХХХ..ИБАХА МЕ...ПРЪЦ....МЯУУУУ.....Слава Украини ✌

Добави коментар

Водещи новини