ЕК започва подготовка за "всякакъв изход" от президентските избори в САЩ

  • 12 февруари 2024 14:01

  • 367
  • 2
ЕК започва подготовка за "всякакъв изход" от президентските избори в САЩ
© Pixabay

Европейската комисия днес съобщи, че започва подготовка за всякакъв изход от предстоящите по-късно тази година избори за президент на САЩ. Засега комисията не посочва кой ще участва в тази подготовка.

Обособяваме структуриран вътрешен процес за готовност за всякакъв изход от предстоящите президентски избори в САЩ, заяви говорител на Европейската комисия на пресконференция в отговор на въпрос, свързан с изявления на бившия президент и претендент за нов мандат Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

Тръмп би насърчил Русия да атакува, ако страните-членки на НАТО не плащат

Засега не можем да кажем повече, нито да посочим точно кой ще работи и по какви задачи, допълни говорителят. Той не уточни дали представители на ЕС са във връзка с предизборния щаб на Тръмп.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
367 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.12 | 20:09

2
Иcкaте ли луд ce.кc за 2-3 часа, силни epekции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ce.кc незaбpавим----> use.my/azalfa
смях

2024.02.12 | 14:34

1
васалчетата от джендерския съюз се притесняват от сътресения в кораба майка на либералния режим хахахахаха щели да им спрат грантчетата, треперете по.мияри смешни ... леле в какво превърнаха Европа, в една васална колония на САЩ

Добави коментар

Водещи новини