Мъжът, залял жена и двете ѝ дъщери с киселина в Лондон, може да се е удавил в Темза

  • 09 февруари 2024 22:33

  • 5308
  • 2
Мъжът, залял жена и двете ѝ дъщери с киселина в Лондон, може да се е удавил в Темза
© pixabay

Британската полиция обяви, че нападателят, който заля с корозивно вещество майка и двете й дъщери в Лондон, вероятно се е удавил в река Темза, съобщава БТА. 

За престъплението беше заподозрян Абдул Езеди, на 35 години, от района на Нюкасъл. Нападнатите са били неговата бивша 31-годишна приятелка и нейните две дъщери. Атаката беше извършена на 31 януари в квартала Клапам в Южен Лондон. При нея пострадаха и няколко минувачи и няколко полицаи.

Днес полицията заяви, че основната ѝ хипотеза, е, че заподозреният вероятно се е удавил в Темза. Кадри от охранителни камери го показват да тръгва по моста на Челси в централен Лондон във вечерта на атаката, но никакви кадри не го показват да напуска моста. На камерите той се вижда наведен през парапета на моста. Полицията смята, че е възможно тялото на мъжа да е било завлечено от водите на Темза и да бъде открито дори след месец.

Предполагаема атака с химическо вещество в Лондон, има пострадали

Властите бяха предложили награда от 20 000 лири за залавянето на Езеди, чиято жертва може да изгуби едното си око и все още е в болница.

Британски медии съобщиха, че Езеди е пристигнал в Афганистан през 2016 г. и че е бил осъден две години по-късно за сексуално престъпление. Тогава е получил условна присъда. Той е получили и убежище във Великобритания, след като властите му отказали на два пъти това, но след като свещеник ги уверил, че той е приел християнството.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5308 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 10:40

2
❤️ Г­­­о­р­­е­­щ­и­­­ ­­­м­­­о­­­м­и­­ч­­­е­­т­­а­­­ ­­­в­­и­­ ­­­о­­­ч­а­­­к­в­­­а­т ­-­ X­­­1­­8­­­.­F­U­­N
Емѝ...

2024.02.10 | 06:07

1
Ако е жив извадете ги и го завържете в една килия и да дойда аз да го пречистя и да му обясня за ценностите и ЛГБТ обществото. Слава Украини ✌️

Добави коментар

Водещи новини