Стотици са блокирани по пътищата на Дания след тежки снеговалежи снощи

  • 04 януари 2024 15:21

  • 746
  • 2
Стотици са блокирани по пътищата на  Дания след тежки снеговалежи снощи
© Getty images

Спасителните служби са евакуирали днес хора от стотици моторни превозни средства, заседнали през нощта по пътищата в Дания и Швеция поради тежките снеговалежи, силните ветрове и заледените участъци, които доведоха да огромни задръствания, предаде Ройтерс.

В Швеция военните мобилизираха верижни машини, за да доставят храна и вода на блокираните на първокласен път в южната част от страната.

15 неща, които трябва да имате в колата си през зимата

Шведската агенция по транспорта обяви, че очаква отсечката от път Е22 между Хьорби и Кристианщад да бъде отворена отново утре, след като вчера вечерта шосето беше блокирано от камиони и бяха изпратени снегорини, за да го разчистят.

Много коли бяха изоставени по време на евакуацията, докато за други бяха отворени проходи през разделителните мантинели, които им позволиха да обърнат в обратната посока, информира новинарската агенция ТТ, като цитира спасителните служби.

Последвайте канала на

Нора Виткова
746 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.04 | 16:56

2
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
Абе

2024.01.04 | 15:56

1
Кой некадърник определи времето по телефона за Плевен абе идиот върви на майната си то вали дъжд а там показва слънце удиот

Добави коментар

Водещи новини