Гръцката полиция залови 24 незаконни мигранти в Западна Тракия

  • 02 януари 2024 18:10

  • 1070
  • 1
Гръцката полиция залови 24 незаконни мигранти в Западна Тракия
© Getty Images/Guliver

Гръцката полиция залови 24 мигранти, влезли нелегално в страната през гръцко-турската граница в района на Еврос, Североизточна Гърция, предаде агенция АНА-МПА, цитирана от БТА. 

Всичко по темата:
Мигрантска криза 1595

Служители на полицейската дирекция в Александруполис са задържали чуждестранен трафикант на хора в навечерието на Нова година, след като по време на проверка на камиона, с който се е движил, са открити 18 мигранти в ремаркето му. Проверката е била извършена с помощта на апарат за откриване на сърдечен ритъм. Трафикантът е навлязъл в Гърция през граничния пункт Кипи в Западна Тракия.  

За близо година: Над 18 хил. мигранти са били задържани от българските власти

Вчера, отново по магистрала „Егнатия“ – между Кипи и град Александруполис, е задържан втори чуждестранен трафикант, който е превозвал незаконно шестима мигранти в личен камион. 

Двата автомобила и мобилните телефони на нарушителите са иззети. Предстои разглеждане на престъпленията от съдебните власти. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1070 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.03 | 00:02

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини