Дрон на летището във Франкфурт предизвика отмяна и закъснения на полети

  • 29 септември 2023 12:50

  • 910
  • 1
Дрон на летището във Франкфурт предизвика отмяна и закъснения на полети
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Дрон, забелязан на летището във Франкфурт снощи, предизвика отмяна и закъснения на полети, предаде ДПА.

Най-голямото германско летище е било принудено да преустанови изцяло дейността си за 40 минути, съобщи говорител на оператора "Фрапорт".

Дронът е бил забелязан за първи път малко след 20:00 ч., което е довело до спиране на всички излитания. След като бил забелязан за втори път към 20:30 ч., дейността на летището била спряна напълно до около 21:10 ч.

Говорителката заяви, че ефектът от прекъсването на работата ще се усеща и днес. "Фрапорт" съобщи за 20 отменени полета снощи, но не е известно дали всички те са се дължали на дрона. Много полети са закъснели, но говорителката не можа да посочи точен брой.

Ryanаir отменя редица полети тази зима, ето причината

Някои от полетите бяха отложени за днес. Фирмата оператор на летището призова пътниците да проверят статуса на полета си и да отидат на летището по-рано, тъй като поради увеличения пътникопоток ще има по-дълго време за чакане.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
910 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.09.29 | 17:03

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами --------> mub.me/medbg

Добави коментар

Водещи новини