Гърци "затвориха" Ангела Меркел в Гуантанамо

  • 26 юли 2012 13:43

  • 1638
  • 3
Гърци "затвориха" Ангела Меркел в Гуантанамо
©

Гръцкото сп. Crash публикува колаж на германския канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се, предаде лента.ру.

Журналистите облякоха ръководителя на правителството на федералната република в униформа на затворник от американската база в Куба Гуантанамо, където САЩ държат терористи. Издателят на медията Георгос Трангас предлага Меркел да бъде изправена пред Международния наказателен съд в Хага и да бъде обвинена в престъпления срещу човечеството. На подсъдимата скамейка трябва да седнат и финансовият министър на Германия Волфганг Шойбле, ръководителят на Международния валутен фонд Кристин ЛагардКристин Лагард Кристин Лагард - френски юрист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в САЩ и Франция. От 1981, председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу и председателят на Европейския съвет Херман ван РомпойХерман ван Ромпой Херман ван Ромпой (по-правилно Ромпьой) белгийски политик. Роден на 31 октомври 1947 г. в.

"Меркел и нейните приятели не вярват в ценността на човешкия живот и личното достойнство", пише Трангас. По думите му канцлерът е превърнала Гърция в концлагер, където неговите съграждани са станали новите евреи и живеят като прокажени.

Гръцките медии вече изобразяваха Меркел в най-различни образи: в нацистка униформа, като вампир, и като дресьорка с бич, караща пенсионерите от затъналата в криза държава да скачат през огнен кръг. Германските журналисти също не си оставят магарето в калта. Сп. Фокус през 201 г. публикува колаж, на който Афродита показва среден пръст. Гръцката богиня на любовта илюстрираше материала "Мошеници в евросемейството ", а в. Билд посъветва гърците да продадат Акропола, за си закърпят бюджета.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1638 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.07.27 | 18:14

3
Gergana-Ebru Avdjieva- познаваш ли гърците,тяхната история.или си поредния промит мозък!
Ebru

2012.07.27 | 11:12

2
Daa,poznavam gi!Ama ne vsi4ki..ti,vsi4ki li gi poznava6?

2012.07.27 | 02:02

1
еми освен това защо не погледнем и историята им.нещо нещата не се връзват(много крадене е паднало)!пък и като знам как плащат!като заключение не е лошо да разберете какво значи грък!

Добави коментар

Водещи новини