България била дисциплинирана държава

  • 24 юли 2012 16:42

  • 981
  • 2
България била дисциплинирана държава
©

Меркел е права - Гърция да се учи от България. Това е заглавието на публикация в авторитетното финансово издание "Блумбърг". В материала се прави сравнение между нашата и гръцката икономика, съобщи TV 7.

Според изданието единственият начин да се разбере похвалата на Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се за София е идеята, че страните, които харчат повече от това, с което разполагат, впоследствие трябва да преминат през драстични бюджетни съкращения.

Десетилетието от '89-та до '99-та беше тежко, отбелязва "Блумбърг", но превърна България в дисциплинирана държава. Изданието отбелязва все пак, че да бъдеш беден не е никак забавно.

Това е цената да не харчиш пари, които не притежаваш, било то на държавно или потребителско равнище, изтъква "Блумбърг".

Последвайте канала на

981 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
А СТИГА БЕ ГЕРБАДЖИИ

2012.07.25 | 09:25

2
ДА В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ХАРЧАТ ОТ НАРОДА - ИЗКАРВАТ СЕ ПРЕЗ ГРАНИЦА ОТ ТАРИКАТИ И ПОЛИТИЦИ !!!!НА МЕРКЕЛ НИКОГА НЕ И Е БИЛО ТРУДНО - НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ТРУДНО С ТОЛКОВА ВИСОКОПОСТАВЕНИ КРАДЦИ И ПОЛИТИЦИ !!!

2012.07.25 | 09:25

1
чудя се тия верно ли са толкова наивни - "дисциплинирана", хахаха! че тя винаги е била послушна пред силния... а ако става дума за вътрешната "дисциплина", сигурно се подиграват

Добави коментар

Водещи новини