Плик с подозрително вещество е получен в руското посолство в Букурещ

  • 17 февруари 2023 22:18

  • 620
  • 3
Плик с подозрително вещество е получен в руското посолство в Букурещ
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Румънските служби за сигурност съобщиха, че нейни служители са изнесли от посолството на Руската федерация в Букурещ подозрителен плик, съобщава БТА. 

Днес следобед сапьори от румънското разузнаване са пристигнали в посолството на Русия, за да започнат стандартна процедура във връзка с получена пощенска пратка, съобщават службите за сигурност на Румъния. Пликът е бил иззет и откаран в условия на сигурност за експертиза. Той ще бъде изследван  в специализирана лаборатория, за да бъдат отстранени всички подозрения във връзка с възможните вещества, които могат да се намират в него.

В централата на ЕК получиха плик с бяло вещество

Представител на пресслужбата на руското посолство е съобщил на ТАСС, че подозрителният плик бил получен в четвъртък с общата румънска поща. При отварянето на плика в петък в него било открито неидентифицирано прахообразно вещество. Прахът, който е бил в плика, ще бъде изследван дали представлява биологична заплаха.

Румънските служби за сигурност уточниха по-късно, че анализите са показали, че в плика е нямало взривно вещество.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
620 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2023.02.18 | 11:59

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032
Емѝ...

2023.02.18 | 06:27

2
Имало е грижливо опакован малък путин, произведен от некое куче в Букypещ след приемане на неподходяща храна. Дано вече да е добре животинката, че разстройството ги обезводнява.
Анонимен

2023.02.17 | 23:12

1
С Новичок.

Добави коментар

Водещи новини