Принц Хари стана Спайдърмен за благотворителна кауза

  • 05 декември 2022 15:58

  • 431
  • 1
Принц Хари стана Спайдърмен за благотворителна кауза
© Youtube
Слушай новината Слушай новината

Херцогът на Съсекс се появи във видео, облечен като Спайдърмен, за благотворителна организация за опечалени деца на военни. Той вдигна маската си, за да разкрие истинската си самоличност в края на специално записано видео съобщение за младежи в Scotty's Little Soldiers, пише BBC News.

Благотворителната организация, базирана в Кингс Лин, Норфолк, подкрепя опечалените деца и младежи от британските военни сили.

Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), казва: "Коледа е време, когато любимите ни хора ни липсват наистина, наистина много и това е ОК."

Херцогът, който беше на 12 години, когато майка му Даяна, принцесата на Уелс, почина през 1997 г., продължи: „Но в същото време е възможно да се чувстваме виновни, че се забавляваме без нашите родители. Но аз съм тук, за да ви уверя, че родителите ни винаги искат да се забавляваме, нали? Така че не се чувствайте виновни. Имате право да си прекарате най-доброто време, особено с тази общност на Scotty's Little Soldiers. Излезте, прекарайте си добре и Весела Коледа.“

Видео съобщението беше пуснато на членовете на Scotty's Little Soldiers на годишното им коледно парти, където темата беше герои и злодеи.

Хари имал любовна авантюра с по-възрастна риалити звезда

През 2019 г. Хари се облече като Дядо Коледа, за да предаде видео послание на децата на благотворителната организация, която беше създадена от Ники Скот през 2010 г. след смъртта на нейния съпруг, ефрейтор Лий Скот, в Афганистан година по-рано.

Благотворителната организация беше избрана да се възползва от дарения от сватбата на Хари и Меган през 2018 г., пише "24 часа".

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
431 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.05 | 22:17

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини