Медии: Изчезналата след свлачището в Италия българка се казва Николинка Благова

  • 27 ноември 2022 16:13

  • 8522
  • 3
Медии: Изчезналата след свлачището в Италия българка се казва Николинка Благова
© Getty (архив)
Слушай новината Слушай новината

Според данни на италиански медии българката, търсена след свлачището на остров Иския, се казва  Николинка Благова, наричана от местните хора Нина, предаде БТА.

Николинка е работила на острова като млада. Тя е била там камериерка и е работила и в ресторанти. Обичала много това място.  Иначе от няколко години живеела в Германия с партньора си, с когото се запознали именно на Иския и който бил ресторантьор.  

Николинка е подала документи за получаване на италианско гражданство и преди три дни се върнала в Иския, за да уреди някои финални подробности.  Миналия четвъртък тя била обявена законно за италианска гражданка. Трябвало да се върне в Германия, за да отпразнува това събитие с половинката си, но това така и не се случило.

Във фаталния ден Николинка е била очевидно на мястото на трагедията и сега е в списъка на властите с изчезналите. Новината за нейното изчезване е била съобщена на партньора й в Германия от неговия внук, който е адвокат на остров Иския.

Иначе от първия си брак Николинка Благова имала деца и внуци в България.

Търсят българка, изчезнала след свлачището в Италия

 

 

Валери Зайцев
8522 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.27 | 21:20

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Рени

2022.11.27 | 20:28

1
А братовчедка и как се казва.
търсиш известност?

2022.11.27 | 20:31

2
Рени се казва. Да не си ти?

Добави коментар

Водещи новини