Обявиха кога излизат мемоарите на принц Хари

  • 27 октомври 2022 14:23

  • 2285
  • 1
Обявиха кога излизат мемоарите на принц Хари
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

"След месеци на трескави спекулации, книгата има дата на публикуване: 10 януари 2023 г., според ръководители на индустрията", твърди New York Times в статия, публикувана в сряда. Издателят на книгата Penguin Random House и представител на Хари и съпругата му Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: отказаха да коментират темата.

Всичко по темата:
Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 232

Page Six по-рано съобщи, че 38-годишният Хари отчаяно иска да пренапише книгата, която първоначално трябваше да излезе през ноември тази година, след смъртта на кралица Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и.

Авторът на "Отмъщението" Том Бауър заяви ексклузивно пред Page Six през октомври, че кралското семейство е "изключително изнервено" относно предстоящото издание и нарече книгата "бомба със закъснител".

"Мисля, че всички знаят, че Съсекс не могат да променят книгата по никакъв начин", обясни той. "Могат ли да я направят по-неприятна? Защото в противен случай няма да получим продажби."

Бауър твърди, че книгата "ще включва глава за погребението на кралицата".

Принц Хари изобщо не се казва така и няма фамилия

"И просто ще има още материал за това как са били пренебрегнати и всички останали обиди срещу кралското семейство", добави той.

Хари и 41-годишната Маркъл работят и по сериал на Netflix, след като през 2020 г. се отказаха от кралските си задължения и се преместиха в Калифорния, предаде dir.bg.

Сделката беше обявена за първи път в средата на 2021 г. и беше описана като "интимен и прочувствен" мемоар от сина на крал Чарлз lll, който ще предложи "окончателен разказ за преживяванията, приключенията, загубите и житейските уроци, които са му помогнали да се оформи като човек".

Бащата на две деца заяви в изявление по онова време, че иска да създаде "разказ от първа ръка за живота ми, който да е точен и напълно правдив".

"През годините съм носил много шапки, както в буквален, така и в преносен смисъл, и се надявам, че разказвайки моята история - възходите и паденията, грешките, научените уроци - мога да помогна да покажа, че независимо откъде идваме, имаме повече общи неща, отколкото си мислим", каза Хари.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
2285 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.27 | 19:18

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини