Пилотите на "Юроуингс" започнаха нова стачка

  • 17 октомври 2022 06:51

  • 617
  • 3
Пилотите на "Юроуингс" започнаха нова стачка
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Пилоти от дъщерното дружество на "Луфтханза" "Юроуингс" напуснаха работа рано тази сутрин, за да настояват за по-добро заплащане и повече време за почивка, съобщи ДПА.

Стачката започна по план, тъй като няма ново предложение от авиокомпанията, съобщи говорител на синдиката на пилотите.

"Юроуингс" се надява, че повече от 230 от около 400 полета на авиокомпанията, планирани за днес, ще бъдат изпълнени по график. Дружеството заяви също, че очаква да може да изпълни повече от половината от планираната си полетна програма за вторник и сряда.

Стачка на авиодиспечерите във Франция се очертава да предизвика транспортен хаос

Това е вторият път за по-малко от две седмици, в който пилотите на нискотарифният превозвач на "Луфтханза" спират работа. По време на първата стачка на 6 октомври бяха отменени около половината от всички полети, принуждавайки десетки хиляди пътници да променят плановете си или да отложат пътуванията си. 

Последвайте канала на

Калина Христова
617 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.17 | 11:45

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.10.17 | 08:33

2
Бай Дъно дементиралият търсач на Бандера набута конгреса да даде над 60 милиарда за оръжия, СатаНАТО постоянно подготвяше нинджи "наемници" и укрофашисти да ги хвърля срещу Русия. Всички лешпери с две клетки в мозъка се накачулиха с знаменца у Туитъро и викаха Слава Кокаине. Еврошмиргелите слуги на Шваб и Билдербърг не спряха с военната риторика и простотии. Ми са ще чакате ракетите да свършат и Руската армия да спре при Полша, ако реши да почине, разбира се. Така че, трай там в соросокопа, пий си йодните хапчета и чакай мобилизацията. Щото след последният укра иде ред на другите проститутки и гои.

2022.10.17 | 07:46

1
Не се дава нищо за протестите против укрите в половината еврогейщина,новите болшевики налагат страшна цензура.

Добави коментар

Водещи новини