Студентка насилвала мъж за секс

  • 30 септември 2022 13:32

  • 35468
  • 2
Студентка насилвала мъж за секс
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Студентка е обвинена за това, че е принудила мъж да прави секс с нея и му оставила забележителен любовен печат – синина на врата.

На сутринта, след тежката вечер, Имоджен Брук, дори прави снимка на синината, която изглежда така, все едно се е опитвала да го души. Освен това, тя я изпраща на любовника, който малко по-късно подава обвинения срещу нея.

Мъжът и жената имат огромна разлика в килограмите. Той тежи доста по-малко от Брук и твърди в съда, че тя направо “го е приковала”, за да правят секс. Той обяснява, че жената е била “възбудена” и не е приела “не” за отговор, след което се качила върху безпомощната си жертва.

12 години и 8 месеца затвор за баща, изнасилвал дъщеря си

“Този инцидент ме остави в шок и ме накара да забия поглед в стената”, разказва мъжът пред съда в Саутхемптън, Великобритания. 

От своя страна, Брук отрича да е карала човек да участва в сексуална активност без съгласие. За съдебните заседатели е ясно, че има погрешно схващане, че жертвите на сексуални престъпления винаги са жени, пише BG Voice. 

По време на показанията в съда, мъжът разказва: „Спомням си цялата нощ. Помня го, защото не мога да го избия от главата си” и пояснява за сутринта на следващия ден: “тя ми изпрати моя снимка – заспал и със синина на врата.”

„Тя хапеше врата ми. Това се случи, докато тя беше върху мен, когато ме притисна тя хапеше врата ми в същото време.”

Мъжът отрича да е дал съгласието си за любовната захапка.

30-годишната жена обаче е категорична, че всичко се е случило по желание и на двамата. Делото продължава да се разглежда.

Росица Валентинова
35468 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.09.30 | 13:49

1
Хомо

2022.09.30 | 15:32

2
кой е носил пишката?

Добави коментар

Водещи новини