Зеленски с поздрав на италиански към Мелони

  • 28 септември 2022 11:08

  • 426
  • 2
Зеленски с поздрав на италиански към Мелони
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога поздрави лидерката на партия "Италиански братя" Джорджа Мелони Джорджа Мелони Джорджа Мелони е италиански политик и журналист, министър-председател на страната от 22 октомври за успеха й на изборите в Италия, съобщава италианската медия Ти Джи Ком 24 и БТА.

"Поздравления за Джорджа Мелони Джорджа Мелони Джорджа Мелони е италиански политик и журналист, министър-председател на страната от 22 октомври и за нейната партия за победата й на италианските избори. Ценим постоянната подкрепа на Италия за Украйна в борбата срещу руската агресия. Разчитаме на едно ползотворно сътрудничество с новото италианско правителство", написа Зеленски на италиански в Туитър.

Мелони отговори в същата социална мрежа на английски: "Уважаеми господин Зеленски, знаете, че може да разчитате на нашата лоялната подкрепа за каузата на свободата на украинския народ. Бъдете силни и запазете непоклатима вашата вяра."

Джорджа Мелони: Украйна може да разчита на Италия

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
426 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ukraina55

2022.09.28 | 13:11

2
Браво на батко Зеленски, размазва руската армия и те бягат от украинските лъвове.Слава Украйна смърт за Путин прасето.

2022.09.28 | 11:54

1
ЯЖТЕ ЛАЙНА КРАВАРСКИ КУУУУУРВИИИИ

Добави коментар

Водещи новини