Организаторът на погребението на Елизабет II остана без шофьорска книжка

  • 27 септември 2022 09:32

  • 2257
  • 1
Организаторът на погребението на Елизабет II остана без шофьорска книжка
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Човекът, който организира погребението на Елизабет II, бе лишен от правоуправление на автомобил за 6 месеца, въпреки настояването му, че има нужда от шофьорската си книжка, за да организира коронацията на крал Чарлз III.

Всичко по темата:
Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 232

Едуард Фитцалан-Хауърд, 18-ти Херцог на Норфолк, е бил засечен да използва мобилния си телефон в Югозападен Лондон през април. Той е бил спрян от полицията в BMW-то си, след като минал на червено, докато използвал телефона си. Той призна за нарушението, но се надяваше да избегне забраната, заради "извънредните обстоятелства, които произтичат от работата му", както се обоснова, пише БНР.

Напрегнато търсене на монети и банкноти с лика на Елизабет II

Прокурорът Джонатан Брайън заяви, че благородникът вече е имал отнети 9 точки за нарушения, включително превишена скорост, и след отнемането на още три трябва да му бъде отнета книжката.

Фитцалан-Хауърд обаче, който е член на Камарата на лордовете, смята да обжалва решението. Херцогът наистина е най-високопоставената фигура във Великобритания, занимаващ се с организирането на най-големите държавни събития, като откриването на парламента, например.

Той беше главният организатор на погребението на кралицата, след което бе натоварен да организира и коронацията на краля, която се очаква да бъде следващата година.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2257 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.09.27 | 09:48

1
МРЕТЕ КРАВАРСКИ КУУУУРВИИИИИ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини