Британски военни проведоха първа генерална репетиция на погребалната процесия на Елизабет II

  • 17 септември 2022 14:42

  • 783
  • 0
Британски военни проведоха първа генерална репетиция на погребалната процесия на Елизабет II
© Getty Images/Guliver
Слушай новината Слушай новината

Стотици военни от британската армия, военновъздушните сили и военноморския флот участваха в генерална репетиция на траурното шествие, което ще завърши с полагането на ковчега на кралица Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и в гроба, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Всичко по темата:
Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 232

Рано тази сутрин военните се строиха на алеята "Лонг уок“, която води до замъка Уиндзор, и тръгнаха, водени от армейски оркестър.

В понеделник те ще участват в погребалното шествие, обградени от хиляди граждани, които се очаква да посетят Уиндзор, за да кажат последно сбогом на Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и.

В Лондон опашката от желаещи да се простят с кралицата, чиито ковчег в момента е изложен за поклонение в сградата на парламента, продължи да се вие и тази нощ, въпреки че температурата в британската столица падна до 6 градуса. Доброволци раздаваха одеяла и чай.

Опашката за поклонение пред кралица Елизабет Втора достигна 8 км

Последвайте канала на

Константин Тодоров
783 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини