Смъртта на актрисата Ан Хеч е обявена за нещастен случай

  • 18 август 2022 13:49

  • 1751
  • 0
Смъртта на актрисата Ан Хеч е обявена за нещастен случай
©
Слушай новината Слушай новината

Актрисата Ан Хеч е починала от инхалационна травма (травма при вдишване) и изгаряния след "огнената" автомобилна катастрофа, която претърпя в началото на месеца, и смъртта й е обявена за злополука, предаде Асошиейтед прес.

Петдесет и три годишната Хеч е имала и счупена гръдна кост в резултат на "тъпа травма", според информацията, публикувана на сайта на съдебния лекар на окръг Лос Анджелис.

Според съобщението пълният доклад от аутопсията все още се изготвя. 

Почина актрисата Ан Хеч

Отличената с "Еми" филмова и телевизионна актриса беше изключена от животоподдържащата система в неделя, след като по-рано беше обявено, че е в мозъчна смърт. 

Ан Хеч беше ранена, когато колата й прескочи бордюр и се заби в къща в Западен Лос Анджелис на 5 август. Автомобилът и къщата избухнаха в пламъци. При инцидента пострада само актрисата. 

Според изявление, публикувано миналата седмица от името на семейството и приятелите й, Хеч е получила "тежка аноксична мозъчна травма", причинена от липсата на кислород. 

Детективите, разследващи катастрофата, казаха, че в кръвта на актрисата са открити наркотици. Полицията обаче прекрати разследването си, след като беше обявено, че тя е в мозъчна смърт. 

Съдебният лекар посочва 11 август като дата на смъртта й. Тялото на Ан Хеч беше на животоподдържащи системи, за да се запазят органите за потенциално донорство, допълва БТА.   

Весела Найденова
1751 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини