Зеленски пред словашкия парламент: Украйна е в центъра на конфронтацията между демократични и тиранични идеи

  • 10 май 2022 16:00

  • 1066
  • 14
Зеленски пред словашкия парламент: Украйна е в центъра на конфронтацията между демократични и тиранични идеи
© Фейсбук

Украйна е в центъра на конфронтацията между две идеи. Европейската демократична идея, че свободата и животът на всеки човек са важни. И жестоката тиранична идея, че има значение само човекът, който може да завладее другите хора. Това заяви украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога в изявлението си пред парламента на Словакия. 

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 5571

По думите му първият и основен инструмент за победа в тази конфронтация е оръжието.

Мога да кажа от името на всички наши хора, че украинците винаги ще помнят как Словакия предостави на държавата ни в решаващ момент нещо, което наистина ни помогна. И има потенциал да продължим това сътрудничество, добави още Зеленски. 

Украинският президент отбеляза, че трябва да се укрепи единството между държавите и заедно да оказват натиск върху Русия, докато се постигне победата. 

Румънският външен министър: В речта на Путин имаше елементи, които показват "една изкривена реалност"

Знам, че през юни в Братислава ще се проведе донорска конференция за мобилизиране на помощ за Украйна. Вярвам, че ще можем да обсъдим конкретни проекти за възстановяване на нормалния живот в различни региони на Украйна на този сайт в Братислава. Защото колкото по-активно си сътрудничим, толкова повече оказваме натиск върху Русия. И колкото повече укрепваме европейското единство, толкова по-ясни са контурите на нашата победа, отбеляза Зеленски. 

Виолета Симеонова
1066 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2022.05.11 | 11:02

14
ЯЖТЕ МИ ЛАЙНАТА КРАВАРСКИ КУУУУРВИИИИ

2022.05.10 | 19:38

13
Ай разкарай се вече бе лъжец и боклук!
Смърт мръсна да бъде!!!

2022.05.10 | 18:53

10
Украйна има нужда (и то спешна!!!) всички нацисти/фашисти (дори жени и/или деца!!!) да бъдат избесени по стълбовете!!! Това важи и за всички други (задължително и в България!!!) държави, по земното кълбо - както и за всички други аборти, а именно - Смърт за всички нацисти, фашисти, комунисти, анархисти, американофили, русофили, украйнофили, путинофили, ционисти и всички тем подобни, умствени малформации!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!! Тоя нефелника долу, чак ги бил подкрепял украйнските нацисти/фашисти бе... Хахаха така ще те подкрепим някой ден - от някой стълб... Хубава подкрепа и поддръжка ще ти дадем - ще има да висиш - ехеее :) Както се казва - когато и да ви избесим все ще е късно :) Час по-скоро трябва да изчистим майката Земя, от такива като вас :)
Американо-циганофилу

2022.05.10 | 19:05

12
И като вас.
Слава на Евреит Зеленски

2022.05.10 | 19:04

11
Украина искат кокаина!
Това - /watch?v=jiBXmbkwiSw

2022.05.10 | 18:53

9
Последната буква, която е след главното ес е дабъл ю, но не се разчита добре... Някой я наричат дубъл ве... Ще се справите... Просто отворете произволен клип в Ютюб, и заменете с името на коментара, от по-горе, че не мога тук нито да пиша на английски, нито директен линк да дам... Култово видео на Гардиън, а не на тъй наречените Путинови пропаганди - за летен "детски" лагер на украйнските нацисти!!! От 9та минута е просто култово!!! Татуировки - с*ва*ст*ик*и , тотенкопф, ес*ес, че даже едно от момичетата, което се явява "учител" на клетите дечица, има на краката татуировка надпис - Бяла Гордост!!!!! НАЦИСТИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ...!!!!!!! Може би трябваше с А да го напиша... Нали нашите родни нацисти-хулигани, го бяха сгрешили на футболен мач, преди време... Трагикомично е просто...!!! Има и редица видеа/четива, пак на западни медии, а не на руски - с всички нацистки паметници в Украйна - с видео/снимки/географски координати... Интересно как още не са ги изтрили... Тайм, Гардиън, Вашингтон Поуст и още куп други...
Нацизмът се завръща! A дали - въобще си е тръгвал?

2022.05.10 | 18:52

8
От "четивото" за българските (то и българските трябва да е в кавички - ама хайде, от мен да мине...) журналисти симпатизиращи/подкрепящи/обичащи украйнските нацисти/фашисти - Защо ги наричате националисти??? Това са си класически нацисти/фашисти... Ако бяха националисти, щяха да са си надраскали по ръцете/краката - я знамето на Украйна, я някой "герой" на Украйна... Да - ама не... Те изродите, си надраскали по ръцете/краката св*ас*ти*ки, ес*ес, тотенкопф, Хи*тл*ер и тем подобни умствени малформации... Както и надписи като - бяла гордост/сила... Това са си класически нацисти/фашисти, които си милеят за Хи*тл*ер и нацизма/фашизма като цяло... Луди ли сте? Кьорави ли сте? Платени ли сте? Или чисто и просто - и Вие сте си нацисти/фашисти, и си ги обичате такива изроди... Ами признайте си - от какво Ви е страх/срам... Кажете си - обичаме си ги тия, с надрасканите изродщини... Подкрепяме си ги... И ние сме такива - и ние сме като тях... Колко му е??? :)
Нацизмът се завръща! A дали - въобще си е тръгвал?

2022.05.10 | 18:52

7
Категорично се съгласявам и подкрепям - нацистите/фашистите реално се завърнаха на бял кон!!! При това по-силни от всякога!!! Иначе установен като престъпен режим, в момента в Европа и Америка (предимно в северна, но разбира се и в Аржентина, Чили, Парагвай и тем подобни потомствени нацисти/фашисти...) е пълно с нацисти/фашисти... Като вирус се множат... Няма проблеми, че са си надраскали по ръцете/краката св*ас*ти*ки, ес*ес, тотенкопф, Хи*тл*ер и тем подобни умствени малформации, на които до сега не само, че се гледаше с лошо око, но си и бяха подсъдни... Вече няма проблеми - рай настъпи за нацистите/фашистите... Даже и надписи като бяла гордост/сила - не пораждат укор, а даже напротив... Иронично или не, то България пак е на страната на нацистите/фашистите... Е... Ако не друго, поне този път нацистите/фашистите победиха... Да Ви е честито :) Предлагам след като унищожим руснаците, и им вземем ресурсите - да унищожим и всички цветнокожи, но без нашите братя ционисти/нацисти от Израел, че и те са си мургавелковци по принцип, но пък доста успешно/последователно/систематично, през няколко месеца унищожават Палестина и палестинските Гои :)
За това

2022.05.10 | 18:32

6
Зеленки с бандеровци тиранит ЕС?
няма ли

2022.05.10 | 17:54

5
няма ли да го гръмнат тоя да си починем от него. иска да ни вкара в тяхната си война.
няма

2022.05.10 | 17:49

4
няма по нагло и лицемерно същество от този евреин. всичко е театър за него. спускат му сценария и той го играе.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини