Зеленски обяви платформа за финансиране в помощ на Украйна

  • 05 май 2022 14:22

  • 1866
  • 7
Зеленски обяви платформа за финансиране в помощ на Украйна
© getty images
Слушай новината Слушай новината

Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога обяви днес глобална платформа за групово финансиране, за да помогне на Киев да спечели войната с Русия и да възстанови инфраструктурата на страната.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13374

С едно кликване можете да дарите средства за защита на нашите бранители, за спасяването на нашите цивилни граждани и за възстановяването на Украйна, каза Зеленски във видеоклип на английски език на страницата си в Twitter, с който стартира платформата United24.

Зеленски: Украйна няма да влезе в замразен конфликт

Всяко дарение е от значение за победата, каза той.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1866 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Бачо

2022.05.06 | 16:22

7
Парите по сметката се превеждат на негово име!!!

2022.05.05 | 16:08

6
ахахахахахахах плачаааа
Зеленскиии

2022.05.05 | 14:59

5
Давайте мiлиарди $ или идiте на хуi !
Смърт мръсна да бъде!!!

2022.05.05 | 14:47

4
Украйна има нужда (и то спешна!!!) всички нацисти/фашисти (дори жени и/или деца!!!) да бъдат избесени по стълбовете!!! Това важи и за всички други (задължително и в България!!!) държави, по земното кълбо - както и за всички други аборти, а именно - Смърт за всички нацисти, фашисти, комунисти, анархисти, американофили, русофили, украйнофили, путинофили, ционисти и всички тем подобни, умствени малформации!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!! Тоя нефелника долу, чак ги бил подкрепял украйнските нацисти/фашисти бе... Хахаха така ще те подкрепим някой ден - от някой стълб... Хубава подкрепа и поддръжка ще ти дадем - ще има да висиш - ехеее :) Както се казва - когато и да ви избесим все ще е късно :) Час по-скоро трябва да изчистим майката Земя, от такива като вас :)
Това - /watch?v=jiBXmbkwiSw

2022.05.05 | 14:47

3
Последната буква, която е след главното ес е дабъл ю, но не се разчита добре... Някой я наричат дубъл ве... Ще се справите... Просто отворете произволен клип в Ютюб, и заменете с името на коментара, от по-горе, че не мога тук нито да пиша на английски, нито директен линк да дам... Култово видео на Гардиън, а не на тъй наречените Путинови пропаганди - за летен "детски" лагер на украйнските нацисти!!! От 9та минута е просто култово!!! Татуировки - с*ва*ст*ик*и , тотенкопф, ес*ес, че даже едно от момичетата, което се явява "учител" на клетите дечица, има на краката татуировка надпис - Бяла Гордост!!!!! НАЦИСТИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ...!!!!!!! Може би трябваше с А да го напиша... Нали нашите родни нацисти-хулигани, го бяха сгрешили на футболен мач, преди време... Трагикомично е просто...!!! Има и редица видеа/четива, пак на западни медии, а не на руски - с всички нацистки паметници в Украйна - с видео/снимки/географски координати... Интересно как още не са ги изтрили... Тайм, Гардиън, Вашингтон Поуст и още куп други...
Волинско клане - Уикипедия

2022.05.05 | 14:47

2
От "четивото" за признанието, за лъжата, за "Духа" на Киев - То трябва да си със страшни отклонения/малформации да го вярваш... Украйнските нацисти/фашисти са си лъжа - след лъжа... Излъгаха и за "оня" доброволец с детенцето, който се оказа от "врага" ... Излъгаха и за "оная" с превързаната глава, пред взривения блок, която се оказа от газова експлозия от Челябинск - и то от преди повече от 6 години... Излъгаха и за свалените 8 хеликоптера/самолета над Одеса - оказаха се от видео играта Арма 3... Излъгаха и на официалната страница на Украйнската Рада, че ще им даваме/пращаме самолети... Кирил Петков горкия, като го питаха журналистите - се хвана за главата... Вика - "Ако имахме десет самолета, нямаше да се чудим кой и как да ни пази въздушното пространство..." Тия стават само да си драскат св*ас*ти*ки, ес*ес, тотенкопф, бяла гордост/сила - по ръцете/краката... Лошото е, че и от Рашките нищо не става... Не могат един път за винаги, да изтрият тия нацисти/фашисти от лицето на земята... Друг е въпроса и те що за стока са де... Но поне няма за тях клипове, като за украйнците, на които татуирани нацисти/фашисти да "преподават" на деца...

2022.05.05 | 14:45

1
Да ама еврейте дават само на заем. Намерил еврейн балъми да му дават пари безвъзмездно.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини