Германският здравен министър изключи вероятността за коледен локдаун

  • 19 декември 2021 21:53

  • 1858
  • 2
Германският здравен министър изключи вероятността за коледен локдаун
© gettyimages (архив)

Германският министър на здравеопазването Карл Лаутербах заяви, че за разлика от съседна Нидерландия страната му няма да влиза в локдаун преди Коледа, предаде БТА, позовавайки се на ДПА.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33012

"Не, при нас няма да има пълно затваряне като в Нидерландия преди Коледа", каза той пред обществената телевизия АРД. "Но всъщност нещата стоят по следния начин: ще имаме пета вълна", заяви Лаутербах. "Надхвърлихме критичен брой на хората, заразени с Омикрон. Затова тази вълна вече не може да бъде напълно спряна и трябва да й противодействаме."

Новият здравен министър на Германия в шок: Няма да ни стигнат ваксините!

В Нидерландия от днес влезе в сила строго пълно затваряне, в отговор на бързото разпространение на новия вариант на коронавируса. Почти всички магазини, ресторантите, културните и спортните обекти, училищата и фризьорските салони са затворени. Изключение се прави за супермаркетите и аптеките. Германски експерти призоваха възможно най-бързо да бъдат затегнати противоепидемичните мерки, предаде Франс прес.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Филип Епитропов
1858 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Дидо

2021.12.19 | 22:26

1
СТАРОБЪЛГАРСКИЯТ КАЛЕНДАР Е НА 7500 години, БЪЛГАРИТЕ НЕ СМЕ ОТ ВЧЕРА ! БЪЛГАРИ, ЗА ДА ОЦЕЛЯВАТЕ: Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк(непечено тиквено семе със зелените ципи), Витамин Д(риба) + калций(извара, сирене, мляко), Mултивитамини, Mагнезий, Cелен(чесън, бразилски ядки); Aспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. При заболяване дозите се увеличават !!! Ваксини, непроверени поне 10 години в практиката и без гаранция от фирмите производители са самоубийство ! БРАНЕТЕ СВОБОДАТА СИ НА СЕЛО с кози, кокошки, чист въздух и вода !!! Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In New York Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China
Браво

2021.12.20 | 06:26

2
Традиционни български методи са това, Крали Марко майка му с цинк го е откърмила :)

Добави коментар

Водещи новини