Макрон: Има един призрак и той се използва от враговете на Европа

  • 01 декември 2021 20:31

  • 4104
  • 5
Макрон: Има един призрак и той се използва от враговете на Европа
© gettyimages

Президентът на Франция Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на, чиято страна поема председателството на ЕС от 1 януари, заяви, че ще предложи европейски механизъм за изборна устойчивост. Той ще бъде представен в началото на следващата година. Неговата цел е да обедини експертите от ЕС, които да изпреварват и отблъскват кибератаките срещу изборните процеси в Общността, предаде БНР.

Пред пленарната зала на Комитета на регионите той подчерта, че има крехкост дори в основата на самата демокрация, защото именно в нея съществува възможността тя да бъде оспорена и това позволява на авторитарни режими да използват всякакви манипулации и хибридни техники, за да я подкопаят.

Президентът на Франция: Великобритания трябва да възприеме сериозно проблема с мигрантите през Ламанша

"Манипулиране на информацията, използване на онлайн платформите, на тяхната липса на модерация, кибератаки - всички средства са позволени, за да се запълва съдържанието и да се загнезди съмнението. Днес има един призрак, който почти се намесва в политиката, в пропагандата и стига до полувоенни кибер заплахи. Този призрак се използва от враговете на Европа и либералната демокрация изцяло на наша територия. В резултат доверието на гражданите е разклатено и все още последствията не се вземат предвид от много от хората, които вземат решенията в Европа и понякога от тези, които искрено защитават демокрацията", предупреди френският президент.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4104 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.12.02 | 06:41

5
ТИ си един от враговете .Ти не си нормален. Меркел също, а Урсула е алчна. Вие сте шайка мафиоти тероризиращи хората. Социопати.
Майтапчи Йово

2021.12.02 | 00:04

4
Призракът да не е жена му на този... бабоеб:)))?!!

2021.12.01 | 22:36

2
Този и той започна да "чува гласове"...
СЗО

2021.12.01 | 23:06

3
От ваксината ке да е нали скоро се ваксинира !?
nn

2021.12.01 | 20:41

1
i prizrakat pedal se narica soros i kompania i vie vsicki pedali deto rakovodite evropa go znaete mnogo dobre

Добави коментар

Водещи новини