"Сириза": ЕС и Ангела Меркел играят покер с животите на европейците

  • 16 май 2012 21:47

  • 1050
  • 2
"Сириза": ЕС и Ангела Меркел играят покер с животите на европейците
©

Лидерът на левия гръцки блок „Сириза” Алексис ЦипрасАлексис ЦипрасАлексис Ципрас – гръцки политик и премиер на страната от януари 2015 г. Ципрас е роден на 28 юли обвини ЕС и германския канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се, че „играят покер с животите на европейските граждани”, предава АФП.

Смята се, че „Сириза”, която иска да предоговори международния спасителен план за Гърция, ще излезе на предни позиции при новите избори, които ще бъдат проведени на 17 юни.

Ципрас заяви, че ако „заразата на строгите икономии унищожи Гърция, то това ще се разпространи останалата част от Европа”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1050 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
777

2012.05.17 | 22:07

2
Точно така е.Най после някой дасе усмели дакаже истината в очите на ФАШИСТКАТА МЕРКЕЛ И НА ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ.Значи ние на Балканите трябва все да затягаме коланите а останалата Европа ще се шири с високите заплати.Значи ние можем да живеем с 147 евро на месец а те спо 1300 като това е минималното.Втъкъв случай за нея ние сме още хора от третия свят.Аз казвам браво на Гръцкия народ че несе предават и неса като нас Българите предатели иближи гъзове.Ние Българите сме най идиотската държава в целия Свят щом още търпим най-опасното по всички показатели правителство.Незнам какво трябва дасе случи още.Така че събудетесе мили Българи

2012.05.17 | 20:50

1
те гърците и другите има от какво да икономисват ,но ние българите можем да икономисваме само от безпрецедентен геноцид срещу инвалидите и неличимо болните и пенсионерите , ааааа ма де ,я по бързо у гробищата щото ни пречите на икономиите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини