Бъдещата кралица на Испания направи първата си самостоятелна изява

  • 24 март 2021 16:04

  • 3058
  • 2
Бъдещата кралица на Испания направи първата си самостоятелна изява
© Getty Images (архив)

Принцеса Леонор днес взе участие в първата церемония, в която не бе съпроводена от баща си крал Фелипе VI или майка си доня Летисия. Така церемонията в столицата Мадрид по повод 30-годишнината от основаването на първия институт "Сервантес" бе ръководена единствено от бъдещата кралица на Испания, информираха местните медии.

,,Бидейки пряк наследник на кралския трон на Испания, принцеса Леонор трябва да свиква оттук-нататък сама да участва и да оглавява подобни официални церемонии, които в бъдеще ще бъдат неразделна част от институционалните ѝ задължения'', обясниха от кралския дворец Сарсуела.

След като принцеса Леонор се запозна с естеството на работа на института "Сервантес", чиято главна цел е да популяризира испанския език по света, тя поиска да узнае и как се справят нейните сънародници от Института, които работят в чужбина в условията на пандемията от COVID-19.

Бъдещата кралица на Испания впечатли с първата си официална реч

Работата на служителите ни в чужбина е доста интересна и изпълнена с много емоции, но и доста усложнена предвид днешните обстоятелства, в които живеем. Заради различните противоепидемични мерки в различните държави голяма част от тях не могат да се приберат в Испания и да се видят със семействата си. Въпреки това те са професионалисти и вършат чудесно своята работа, разясни ѝ генералният секретар на институт "Сервантес" Кармен Ногуера.

Последвайте канала на

Novini.bg
3058 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Sandraa16

2021.04.10 | 03:54

2
­­В­­­и­ж­т­е­­ ­­­м­­о­я­­­т­­­а­­­ ­­­т­­и­­­й­­­н­­ ­п­­­у­т­к­­а­­­ ­­­-­­­ ­W­­W­­W­­.­­B­­G­­1­­­7­­.­C­­­L­­­U­­­B­
Хуан карлос

2021.03.24 | 17:32

1
Станала е мома за секс !!

Добави коментар

Водещи новини