Бившият прессекретар на Елизабет II отрече да има расизъм в кралското семейство

  • 08 март 2021 14:54

  • 916
  • 4
Бившият прессекретар на Елизабет II отрече да има расизъм в кралското семейство
© Getty Images

Бившият прессекретар на британската кралица Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и отрече в кралското семейство да има расизъм и каза, че дискриминационно отношение съществува основно в социалните медии, съобщи ДПА.

Чарлз Ансън, който работи за кралицата от 1990 г. до 1997 г. се изказа по темата, след като херцогинята на Съсекс Меган заяви в интервю за Опра Уинфри, че имало "тревоги и няколко разговора" на тема "колко тъмна би била кожата на Арчи, когато се роди".

Мeган отказа да каже кой е разговарял със съпруга й Хари за цвета на кожата на Арчи, защото това би "навредило много" на тези хора.

"Не мисля, че има и следа от расизъм в кралското семейство", каза Ансън пред Би Би Си. "Смятам, че той се проявява много повече не толкова в основните печатни и електронни медии, смятам, че такива проява на расизъм са най-активни в социалните медии".

Когато водещата Марта Кърни отбеляза, че съпрузите нямат предвид това, той добави: "Имам го предвид и очевидно трябва да се обърне внимание".

Принц Хари също проговори пред Опра Уинфри за кралските скандали

В експлозивното си интервю, излъчено от американския тв канал Си Би Ес в неделя, Меган разкри, че страдала много по времето, когато била високопоставен член на британското кралско семейство и заяви: "вече не исках да съм жива". Тя каза, че търсила помощ от други членове на кралското семейство, но никой не се отзовал.

Ансън каза, че има медицинска служба в структурата на двореца, за която той си спомня как се отзовавала винаги при нужда на членовете на кралското семейство и на служители на двореца.г

Последвайте канала на

Novini.bg
916 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Kimberlya20

2021.04.10 | 03:56

4
­­В­и­­­ж­­т­­е­ ­м­­­о­я­­т­а­­­ ­­­т­­и­­­й­н­­­ ­­­п­­у­т­к­а­ ­-­­ ­W­­W­­W­.­­­B­­G­­­1­­7­.­­C­L­­­U­B­

2021.03.09 | 22:57

3
Каква херцогиня е тая Мегън, та тя е просто една американска циганка! Така се става херцогиня,от улицата и хайде хоп.
Мамут

2021.03.08 | 18:13

2
Расизъм няма. Просто не обичат чернокожи и такива с тъмна кожа за роднини. Така трябва, да се пазят родовите линии чисти.
Стоян

2021.03.08 | 16:35

1
Тая дърта мърда е с личен бюджет 9 милиона паунда на година,като нашите хрантутници!

Добави коментар

Водещи новини