Сагата с британското семейство продължава

  • 07 март 2021 12:02

  • 6966
  • 9
Сагата с британското семейство продължава
© Getty Images, архив

Британското кралско семейство ще демонстрира единство днес по време на годишното честване по повод създаването на Общността на нациите, което ще се състои броени часове преди дългоочакваното интервю на Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и съпругата му Меган, дадено за известната американска телевизионна водеща Опра Уинфри, предаде Франс прес, цитирани от БТА.

Кралица Елизабет Втора, синът й, престолонаследникът принц Чарлз, неговата съпруга Камила, внукът на кралицата, принц Уилям и неговата съпруга Кейт - всички основни официални членове на кралското семейство ще се появят в емисия на Би Би Си, която ще се излъчи от 17 ч. по Гринуич по повод деня на Общността на нациите.

Така например принц Чарлз ще отдаде почит на решимостта, куража и необикновената креативност на народите на Общността на нациите по време на коронавирусната криза. Той ще говори и за екзистенциалните заплахи, които са пандемията и климатичните промени. Кадрите с него в емисията на Би Би Си ще са от Уестминстърското абатство. Принц Уилям и съпругата му Кейт пък ще приветстват невероятната работа на медицинските работници в Обединеното кралство и навсякъде по света през изминалата година на пандемия.

Честването по повод създаването на Общността на нациите - асоциация на 54 страни, наследена от британската колониална империя - миналата година стана повод за последната публична изява на Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и Меган в качеството им на официални членове на кралското семейство.

Честването тази година пак ще мине под сянката на Хари и Меган, защото броени часове след него отвъд океана, в САЩ, ще се излъчи интервюто им с Опра Уинфри по телевизия Си Би Ес. Докъде ще стигнат в това интервю Меган и Хари никой не може да отгатне. Очаква се интервюто да се гледа от милиони зрители.

Меган Маркъл ще празнува Коледа с кралското семейство
Откъси от него вече бяха разпространени още от миналата неделя. Те навеждат на мисълта, че Хари и по-специално Меган имат намерение да разчистят някои сметки с Бъкингамския дворец. Така например бременната с второто си дете Меган вече обвини Уиндозрския двор, че измисля лъжи за нея.

Същевременно дни преди интервюто в. "Таймс" публикува разкази на бивши сътрудници на Меган, които я обвиняват в тормоз над тях по времето, когато тя е живяла сред кралското семейство. Бъкингамският дворец изрази силно безпокойство и веднага започна разследване. Говорител на Маркъл пък определи това като кампания за нейното оклеветяване. Преди днешното интервю с Хари и Меган, вчера британският "Телеграф" публикува статия, съдържаща разкази за Меган, в които тя е описвана като капризна и интересчийка.

Според анализатори нито Меган, нито Хари ще посмеят обаче да се заядат директно с членове на кралското семейство по време на интервюто, което ще продължи два часа. Хари все още поддържа сърдечна връзка с прабаба си, кралица Елизабет, припомнят анализаторите. Кризата сега обаче напомня друга криза, довела до развода на Чарлз и Даяна, родителите на Хари и интервюто, което Даяна даде за Би Би Си Уан през 1995 г.

Хари и Меган изгубиха официалните си титли през февруари, след като кралицата потвърди, че те са отстранени окончателно от изпълнението на задълженията им на официални членове на кралската фамилия. Двойката първо замина за Канада, а сега живее в Калифорния. Хари и Меган са се насочили към хуманитарната дейност и създадоха фондация. Те също така се ангажираха да създават програми за Нетфликс срещу сума, възлизаща според медиите на 100 милиона долара, както и подкасти за Спотифай. Двойката има и партньорство с новата платформа Епъл Ти Ви Плюс в сътрудничество с Опра Уинфри.

Според запознати интервюто с Меган и Хари е било продадено на Си Би Ес за между 7 и 9 милиона долара от Опра Уинфри, която си давала сметка, че знатната двойка "струва злато" и че е доходоносен източник на приходи, защото голяма част от света очаква с интерес този телевизионен разговор.

Последвайте канала на

Novini.bg
6966 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Princessa19

2021.04.10 | 03:56

9
­­В­­и­­­ж­т­­­е­­­ ­­м­­­о­­я­­т­­­а­ ­­т­­­и­­­й­н­ ­­п­­у­­­т­­­к­­а­­­ ­­­-­ ­­W­W­­­W­­­.­­B­G­­1­­­7­.­C­­L­U­­B­­­
Да,лицемери

2021.03.07 | 15:55

6
Да,интервюто струва милиони,отцепниците искат да печелят на гърба на потеклото на Хари и кралското семейство.И естесствено излъчено е деня на Общността на нациите,за да изкарат повече пари и обидят Кралицата.Тази фалшива драма и изкуствената лицемерка Мегън намерила ,че премерила.От нищо не ги лишиха,че и къща им купи Чарлз,охрана им плащат,сключиха договори пак за сметка на известността и потеклото на единия.

2021.03.08 | 01:22

8
Тя е отвратителен расист и лош човек. Но големият глупак е той. Да загърби семейството си, титлата си, превилегиите си заради тази третокласна холивудска артистка, доста грозновата при това.

2021.03.07 | 19:10

7
Само единство ли ще демонстрират? Нещо друго няма ли да демонстрират? Или не им е останало друго?
da

2021.03.07 | 15:13

5
napulno suglasen
ti

2021.03.07 | 13:30

4
tocno taka Britanskoto e ne Kralskoto semeistvo zashtoto kralicata maika niama da dopusne edna negarka da bade cast ot kralskoto semeistvo.
Хари

2021.03.07 | 12:46

3
Ще ни очешат скоро
Вики

2021.03.07 | 12:33

2
Има голям гаф в статията ви. Принц Хари е внук на Елизабет 2 не правнук.Моля информирайте сепо добре ако незнаете!

2021.03.07 | 12:17

1
което нас и е.бе как точно? да се шибат свинете, те поне за насъщния не се притесняват.

Добави коментар

Водещи новини