Майка разбра чрез Whatsapp, че непълнолетната ѝ дъщеря проституира от две години

23 февруари 2021 14:52

Майка разбра чрез Whatsapp, че непълнолетната ѝ дъщеря проституира от две години
© Pixabay
44029 1

Майка на непълнолетно момиче откри по случайност чрез платформата Whatsapp, че дъщеря ѝ се занимава с проституция от 2019 г.

След като попаднала на неочакваното откритие, майката незабавно сигнализирала в полицията в испанския град Алмерия, която от своя страна се активизирала и установила мрежа за проституция с участието само на непълнолетни момичета. Като сводник на мрежата е задържана жена "на около 20-годишна възраст", която се свързвала с потенциални клиенти в Whatsapp.

Въпреки че нито едно от петте момичета, които предлагали сексуални услуги, не са изпитвали финансови затруднения, те все пак са практикували своята дейност, като в замяна получавали не само пари, но и луксозни вещи или чанти на известни марки.

Разбиха схема за проституция в Пловдив

По данни на разследващите клиентите не били уведомявани, че ще бъдат "обслужени" от непълнолетни. Разбирали го едва когато се срещнали с въпросното момиче. Тогава някои от тях веднага се отказвали, докато за други това не представлявало пречка, съобщава испанският канал Антена 3.

Мрежата, която функционира от 2019 г., разполагала с редовни клиенти, които са се възползвали от момичетата до три пъти седмично. В началото всичко запозвало само с опипване, докато накрая прераствало в сексуални отношения от "всякакво естество". Местата, на които изпълнявали задълженията си момичетата, се състояли или в апартамента на клиента, или в автомобила му.

Според полицията въпросната мрежа е далеч по-голяма и по всяка вероятност обхваща не само Алмерия, но и цялата област Андалусия.

Novini.bg
44029 1

Свързани новини

Коментари (1)

Добави коментар
Васо Сръбския

2021.02.23 | 19:09

20505
Малолетни к.урви,, на всякъде ги има!

Добави коментар