Хари и Меган останаха без кралски титли

  • 19 февруари 2021 16:42

  • 1201
  • 1
Хари и Меган останаха без кралски титли
© gettyimages

Херцогът и херцогинята на Съсекс остават без кралски титли и покровителство, след като потвърдиха пред кралица Елизабет II, че няма да се върнат към кралските си задължения, съобщи Бъкингамският дворец, предаде БТА.

Официално те се оттеглиха от Короната през март миналата година с план за преразглеждане на решението им от 12 месеца.

Британският принц Хари и съпругата му Меган очакват второ дете

„Както се вижда от работата им през последната година, херцогът и херцогинята на Съсекс остават ангажирани със задълженията и службата си във Великобритания и по света. Те ще продължат да предлагат своята постоянна подкрепа на организациите, които те са представлявали. Хари и Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: ще върнат всички почетни военни титли на Короната“, заявява техен говорител.

„Кралицата писмено потвърждава, че оттеглянето от задълженията на кралското семейство прави невъзможно продължаването на изпълнението на отговорностите и задълженията, които произтичат от живота на държавна служба“, се казва още в изявлението от Бъкингамския дворец.

Последвайте канала на

Novini.bg
1201 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Saraha23

2021.04.10 | 03:58

1
­В­­и­­ж­­­т­­­е­­ ­м­о­­­я­­­т­­а­­ ­­т­и­­й­н­­­ ­п­­у­­­т­­­к­­а­­­ ­-­­ ­­­W­­W­­W­.­­B­­­G­­­1­­7­­­.­C­­L­­­U­­­B­­­

Добави коментар

Водещи новини