Завърши представянето на доказателства срещу Караджич

  • 04 май 2012 19:32

  • 493
  • 1
Завърши представянето на доказателства срещу Караджич
©

Прокуратурата на Международния съд за бивша Югославия в Хага в петък изслуша последният свидетел и завърши процеса по представянето на доказателства по делото на бившия политически лидер на босненските сърби Радован Караджич, предаде белградската агенция Бета.

Караджич се обвинява по 11 пункта за военни престъпления по време на войната в Босна и Херцеговина през 1992-1995 година, в това число и за геноцид спрямо седем хиляди босненски мюсюлмани в Сребреница през юли 1995 година. Обвиняемият се защитава сам и не се признава вината си.

Последвайте канала на

493 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мен

2012.05.05 | 19:51

1
Международният съд може да ми се полигави на кура. На майка ви в путката - когато започнете дело срещу мюсюлманите, тогава ще имате очи да водите дела срещу истинските хора. Да ви умрат децата дано - ако не - ние ще помогнем, майка ви да еба. Съвсем друга песен ще запеете като ги отвлечем и ви ги пращаме на парченца от по ч сантиметър, мръсни боклуци. Кои сте вие че да съдите хората, които са се борили за оцеляването на ближните си ? Ако сте съгласни с подобни присъди то тогава не би трябвало да се борите за оцеляването на собствените ви деца - ще ги убием с най-голямо удоволствие за назидание на всички, които посмеят да съдят истинските хора. Скоро ще си ровите децата !!!

Добави коментар

Водещи новини