Принц Уилям призова: Ваксинирайте се!

  • 17 януари 2021 08:47

  • 1848
  • 8
Принц Уилям призова: Ваксинирайте се!
© getty images

Британският принц Уилям призова всички британци да последват примера на кралица Елизабет Втора и да се ваксинират срещу Ковид-19, докато властите се борят с неоснователни опасения за безопасността на ваксините, предаде Асошиейтед прес.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32982

Внукът на кралицата, който е втори в линията за наследяване на трона, отправи призива си по време на видеоразговор със служители на Националната здравна служба и доброволци. Медиците са заявили пред принца, че някои хора се колебаят да приемат ваксините, разрешени от регулационните органи.

Великобритания засилва граничния контрол, за да блокира проникването на нови щамове

"Моите баба и дядо получиха ваксината и аз съм много горд с това, че го направиха", заяви принцът. "Много е важно всички да получат ваксината, когато им се каже".

94-годишната кралица Елизабет Втора и 99-годишният й съпруг принц Филип съобщиха миналата седмица, че им е била поставена първата доза от ваксината. Целта на изявлението беше да се прекратят спекулациите по въпроса и да се повиши доверието във ваксините. Британските здравни служби искат до средата на февруари да ваксинират всички лица над 70-годишна възраст, които са изложени на най-голям риск от фатален изход при заразяване с COVID-19.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
1848 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Kiki

2021.01.18 | 12:32

8
Предлагам изборите да се проведат в България след като бъдат ваксинирани всички желаещи българи - се само лекари, учители, депутати и.... роднини !!! Това може и да не стане до края на годината с темповет,е с които дсе движим !!! Това пък може да ги накара да се разбързат - предлагам това да бъде мотото на предизборната кампания на ВСИЧКИ ПАРТИИ ,участващи в изборите : "ВСЕКИ БЪЛГАРИН - ВАКСИНИРАН!" ! Партиите да дадат отчет по колко избИратели са накарали да се ваксинират !!! Стига вече измислени лозунги и лъжливи обещания ! Сега имаме конкретна ситуация, изискваща конкретни действия !!! Айде да ви видим какво можете, скъпи кандидати за власт ??!!!
Kiki

2021.01.18 | 12:25

7
Принц Уилям да каже къде и кога можем да се ваксинираме !!!
Kiki

2021.01.18 | 12:24

6
Принц Уилям да каже къде и кога можем да се ваксинираме !!!
НЕ ПОДРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.17 | 13:47

5
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ

2021.01.17 | 11:41

4
Защо крият с коя всксина и с каква игла се ваксинираха "баба " и "дядо" ?????! А принцът, понеже има рак е освободен от процедурата. Принцесата набътзо ще забременее - и тя ще се освободи от задължението. Но стадото ще прави каквото и когато им се "каже"....
.

2021.01.17 | 10:47

3
Ще ваксинирам аз дъщеря ти Шарлота с кожена инжекция ще ваксинирам!
зелено чооовече

2021.01.17 | 10:38

2
Щом принц ни го казва , трябва да се подчиним !
Георги

2021.01.17 | 09:58

1
''Много е важно всички да получат ваксината когато им се каже''

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини