Берлускони беше изписан от болница

  • 15 януари 2021 14:55

  • 456
  • 0
Берлускони беше изписан от болница
© Getty images

Бившият италиански премиер Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 беше изписан от кардиологичния център в Монако, където се лекуваше от проблеми, свързани със сърдечна аритмия, каза говорител на неговата партия, цитиран от Франс прес.


84-годишният магнат напусна болницата към 11:45 местно време с черен микробус "Мерцедес" със затъмнени стъкла и италианска регистрация, информира БТА. Говорител на партията "Форца Италия" заяви вчера пред АФП, че на Берлускони се правят изследвания и той "ще се върне у дома след няколко дни".


"Искам да уверя всички: в добро здраве съм", написа снощи във Фейсбук профила си милиардерът. Според него изследванията са му били "наложени от неговите лекари като предпазна мярка". Берлускони е роден на 29 септември 1936 г. в семейство на банков чиновник. Той основава една от най-могъщите европейски финансови и индустриални империи, преди да влезе в политиката.

Берлускони е приет в болница в Монако

Ръководи холдинга "Фининвест" и телевизионната група "Медиасет", както и на футболния клуб "Милан". През първото десетилетие на века той стана най-богатия човек в Италия и се задържа на тази позиция 10 години. Сегашната приятелка на Берлускони, известен със склонността си към млади жени, е с 53 години по-млада от него, отбелязва АФП.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
456 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини