Италианската полиция глоби секссимвола на Турция

14 януари 2021 14:36

Италианската полиция глоби секссимвола на Турция
© instagram.com/canyaman/
3895 3

Сексимволът на Турция, придобилият световна слава благодарение на сапунки актьор Джан Яман бе глобен 400 евро в Рим за погазване на мерките на италианското правителство за борба с „Ковид-19“.

Освен това иначе изключително симпатичният млад мъж бе скастрен яко от представители на силите за сигурност за неспазване на постигнатите договорки за недопускане на нарушаване на обществения ред. Случаят възмути дори началника на полицията в Италия Франко Габриели, който поиска подробен доклад и набеди хубавеляка, че бил „дискредитирал“ усилията на подчинените му да си изпълняват съвестно задълженията, предаде БТА. 

Но с какво Джан Яман ядоса ченгетата в Рим до степен да му съставят официален акт и да му отрежат квитанцията на сериозната глоба? Актьорът, който се прослави и в Италия чрез сериала „Ранобудна птичка“ или „Птицата на зората“, излъчен по флагмана на телевизиите на фамилията Берлускони – „Канале 5“, е в италианската столица по работа. Тези дни той трябваше да приключи снимките на рекламен клип на компанията за производство на спагети и други тестени изделия „Де Кеко“, чийто режисьор е сънародникът на секс-символа и натурализиран италианец Ферзан Озептек. Освен това Джан Яман трябваше да има и редица срещи с продуцентите и режисьора на бъдещия пиратски сериал-римейк на сапунката от 1976 г. „Сандокон – тигърът на Малайзия“, в който ще играе главната роля.

Секссимволите на всички времена

Та в Рим турският филмов ас е настанен в намиращия се в центъра на града баровски хотел „Еден“ и според договорката с полицията той е трябвало да поздравява следващите го навсякъде стотици фенове само от балкона на стаята си. Да, но за да не бъде спрян от охраната във фоайето, завчера вечерта Яман напуска хотела от заден вход и изведнъж се появява сред почитателите си за снимки, ръкостискания и прегръдки. Делириумът на огромната тълпа продължава поне четвърт час, като след това тя е разпръсната с мъка от полицията.

Сега за да се върне в родината си, Джан Яман трябва да плати глобата, а служителите на реда очакват официално извинение за предизвиканите им главоболия и за създадената според тях опасна ситуация за разпространение на коронавирусната инфекция сред множество негови почитатели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Novini.bg
3895 3

Свързани новини

Коментари (3)

Добави коментар
Aaa

2021.01.14 | 15:31

123140
Трябва да има смекчаващи вината обстоятелства като това, че идва от нецивилизована мюсюлманска държава и не е запознат с европейските норми.
Uuuuuuj

2021.01.17 | 02:12

126086
do aaa ....ti li si civilozovan be kaun,grezdey smachkan ya se skriy nyakide bai ganyo...ha ,ha,ha

2021.01.14 | 15:09

123104
Цели 400€ направо го разорили тия ченгета ;)

Добави коментар