Президентът на Франция тъне в мъгла

  • 03 май 2012 13:19

  • 826
  • 0
Президентът на Франция тъне в мъгла
© gettyimages

Президентът на Франция Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в и неговият съперник Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12 заявиха, че не са убедени в изхода от балотажа на 6 май, предаде Интерфакс.

Два дни от втория кръг от президентските избори сегашният държавен глава заяви: "Мисля, че във Франция досега е нямало избори, чийто резултат да е бил толкова неясен. Винаги съм знаел, че всичко ще се реши на финалната права". Той отбеляза, че се надява да спечели втори мандат. "Смятам, че имаме шанс да спечелим", допълни той пред местни журналисти.

Кандидатът на социалистите Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12, на свой ред, каза, че още нищо не е решено. "Прекрасно разбирам, че още нищо не е ясно. Все още не сме победители. Има още много въпросителни по повод изборите в неделя", заяви той в интервю пред френско радио.

Двамата кандидати призоваха своите поддръжници да дадат гласа си в неделя. Снощи в телевизионен диспут между Саркози и Оланд претендентите за поста си разменяха обиди. 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
826 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини