Eвродепутатът, участвал в гейпартито, хвърли оставка

Унгарският евродепутат Йожеф Сайер призна днес, че оставката му е свързана с нарушаването на карантинните правила в Брюксел, предаде АП.

Сайер - представител на унгарската управляваща партия ФИДЕС, който в неделя се отказа от мястото си в Европейския парламент - призна, че е участвал в парти, забранено по силата на действащата в Белгия карантина.

Полицията прекрати разюздана оргия с 25 мъже, сред тях и евродепутат

Унгарският политик обаче не коментира появилата се в белгийски медии информация за характера на партито. Той разкри, че полицията му е направила устно предупреждение и го е отвела у дома.

Белгийски медии съобщиха, че става дума за гейпарти, в което са участвали 25 души, като евродепутат от ФИДЕС се е опитал да избяга от мястото, където се е провеждало партито, но е бил задържан от полицията.

Белгийският в. "Хет латсте ниус" не назова евродепутата, но отбеляза, че той е подал оставка в неделя, когато това направи Сайер, отбелязва

Коментари

 1. 2020.12.02 | 14:20
  Не разбирам ,защо ми се натрапва ,че е от ФИДЕС.Това ли е целта на публикацията!? Да не би Орбан да проверява всеки член на партията му каква ориентация има! Ай сектир от манипулатори! По добре пишете какво направи Орбан за народа си! Ние можем само да мечтаем за това!
 2. 2020.12.02 | 11:24
  А такаа, Орбанчо и той да не е в отбора?
 3. 2020.12.02 | 09:55
  не случайно го наричат еврогейски съюз
 4. 2020.12.02 | 09:34
  що ти трябваше да ходиш веее ами в европарламента сте все такива направете си партито на работното място , глеи ся ...ама може да си на далавера като известен гей ....
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет