Почина жената, чиято серенада впечатли света

Жената, за която писахме преди две седмици и чийто съпруг стана център на вниманието по целия свят, е починала, съобщи The Guardian. 

74-годишната Карла, съпруга на Стефано Бозини, е починала.  

Жената е била изписана от болницата ден след серенадата, но по-късно състоянието ѝ се влошило. 

Тя е била приета и изследвана за усложнения от рак. Болницата, в която е лежала – в Пиаченца, не лекува болни от COVID, но заради мерките за разпространението ѝ, посещенията бяха забранени. 

81-годишен италианец прави серенада за жена си пред болницата, заради рестрикции за посещения

Тогава 81-годишният ѝ съпруг – Стефано Бозини, е „последвал сърцето си“, както самият той описва по-късно, когато му казали, че не може да се качи да я види лично. Донесъл акордеона си и засвирил любимата ѝ песен – Spanish Eyes на Енгелберт Хъмпърдинг. 

Кметицата на Пиаченца написа във Facebook:

„В тази серенада ние всички разпознахме любовта[…] Искам да благодаря на Стефано за жеста, който напомни на всички ни какво означава да обичаш“. 

Клипът със серенадата преди две седмици е заснел синът им Маурицио, който по-късно го публикува и спечели сърцата на всички. 

Двойката е била заедно от 47 години, запознали се, когато били на по двадесет-и-няколко години, имали три деца, но най-малкият им син – Марко – е починал от рак на 25-годишна възраст преди години. 

„Загубих моята звезда…“, каза в кратък коментар пенсионираният военен от алпийските части Стефано, след загубата на съпругата си. 

 

Коментари

  1. 2020.11.27 | 20:24
    Любовта е прекрасно нещо ... и да, от нея боли ...
  2. 2020.11.27 | 18:30
    Любовта е страшно нещо от нея боли и сърце
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет