Българин сред най-издирваните сексуални престъпници в Европа

Българин попадна сред 19-е най-издирвани бегълци в Европа, които са заподозрени или осъдени за сексуални престъпления. Техните снимки са публикувани на уебсайта eumostwanted.eu.

Сред снимките е тази на 63-годишния Пламен Митрев, а според публикуваната в сайта информация е осъден за четири изнасилвания, като се укрива от правосъдието от 2017 година, предава БНТ.

Сн. eumostwanted.eu

Осъдиха в Разград укриващ се в Турция изнасилвач на момиченце

За да насочи вниманието към извършителите на сексуални престъпления, Европол стартира кампания в 19 страни в Европа, за да потърси съдействие за откриването на опасни сексуални престъпници.

Органите на реда от Белгия, България, Хърватия, Кипър, Дания, Финландия, Франция, Германия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Полша, Румъния, Испания, Швеция и Обединеното кралство се присъединиха към този онлайн призив.

В продължение на четири седмици правоприлагащите органи ще разпространяват снимките на издирваните онлайн и в социалните мрежи. Всеки, който разпознае някое от лицата, може да изпрати информация съвсем анонимно чрез уебсайта eumostwanted.eu и тя ще бъде споделена директно с разследващите на национално ниво, издирващи беглеца.

Коментари

 1. 2020.10.27 | 22:26
  Тоя е от герб, живее в Бояна, но е от Банкя, на снимката е с маска, но като видите този от Бояна, ще разберете, че е същия маската ще е паднала, има вълшебно шкафче
  1. 2020.10.28 | 13:49
   Да разбирам ли, че те е насилил и ти е пръснал калната шпионка. Спокойно, с тези писания ще има и още, купи вазелин, олигофрен.
 2. 2020.10.28 | 08:39
  В България има закони но няма такива който да осъждат за дълго престъпниците. Дори им помагат да бъдат на свобода. Затова рибата се вмирисва откъм главата.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Ще има ли война в Близкия изток?

Ще има ли война в Близкия изток?

Избрано от Интернет