Путин пожела на Берлускони крепко здраве

  • 29 септември 2020 15:06

  • 378
  • 0
 Путин пожела на Берлускони крепко здраве
© Getty (архив)

Руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 поздрави за рождения му ден бившия италиански премиер Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29, който днес навърши 84 години, съобщи пресслужбата на Кремъл.

"В телефонен разговор Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 поздрави топло за рождения му ден бившия министър-председател на Италия, лидер на партията "Напред Италия" Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29.

Президентът на Русия му пожела също крепко здраве и най-скорошно възстановяване след прекараното заболяване от коронавирус", се казва в комюникето.

В събота италианският в."Месаджеро" съобщи, че бившият премиер остава заразен с коронавирус, като е дал поредна положителна проба.

Берлускони се чувства добре, ако не се брои, че усеща умора, и се намира под карантина в своята вила в Аркора. Във връзка с това са отменени всички тържества по случай рождения му ден.

Берлускони пак с COVID-19, отмени тържеството за 84-ия рожден ден

Берлускони бе диагностициран с коронавирус на 2 септември, след което той бе хоспитализиран с двустранна пневмония в ранен стадий. На 14 септември бившият италиански премиер бе изписан от болница. Самият Берлускони призна, че в определен момент се е чувствал много зле и се е страхувал за живота си. Той нарече болестта "адска".

Последвайте канала на

378 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини