И в Швейцария излязоха на протест срещу "лъжата за коронавируса"

Неколкостотин души участваха вчера следобед на протест в Цюрих срещу носенето на предпазни маски и разкритикуваха здравната политика на швейцарските федерални власти, предаде Франс прес.

Двама души са били задържани за кратко и отведени в полицейския участък, а други без предпазни маски са били проверени за лични документи, призовани да спазват правилата и изведени от шествието, се казва в съобщение на полицията.

Според немскоезичния в. "Блик" около 70 души са били отстранени от демонстрацията.

Сблъсъци в Лондон при протест срещу нова карантина и ваксинации

Участниците в събирането, организирано под мотото "за възстановяване на фундаменталните права", издигаха плакати срещу "лъжата за коронавируса", информира БТА.

Актьор и бивш телевизионен водещ се изказаха от трибуната против диктаторското според тях естество на сегашната ситуация, съобщава Кейстоун-Швейцарска телеграфна агенция (Keystone-ATS).

Коментари

 1. 2020.09.22 | 22:34
  НЕ СМЯТА ЧЕ Е ЛЪЖА !!!!! ЛЪЖА Е ТОВА КОЕТО ПИШЕТЕ !!! ПРОТЕСТИ СРЕЩУ НЕАДЕКВАТНИ МЕРКИ Е ДРУГО НЕЩО !!!
 2. 2020.09.22 | 02:58
  Защо всички в Европа спят. Кой иска да унищожи Европа? Няма пандемия, има всяване на страх и подчинение на всички народи. Богатите стават по богати, а бедните по бедни. Бог да помогне на всички хора по света и в Европа.
 3. 2020.09.20 | 10:03
  Това са швейцарските анархо-комунисти! Максимум 500 болшевишки олигофрени демонстририха вчера в Цюрих! Точно два чартърни самолета анархо-комунисти за Сибир! Мисля , че и Маджо беше между тях!
  1. 2020.09.20 | 12:23
   Сигурно са командировани от софийските павета- те така обикалят страната. А защо не и света.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Избрано от Интернет