Жени се оплакват от сексуални намеци, когато кърмят бебетата си в парка

16% от британките се оплакват, че са били нахално наблюдавани от непознати мъже, докато са кърмели бебетата си на обществени места, а 8 процента са ставали обект на сексуални намеци, установи изследване, цитирано от БТА.

Двадесет и седем на сто от хилядата интервюирани кърмачки доверили, че са били подканвани от непознати да отидат някъде другаде да кърмят.

Кърмещите майки трябва да ядат яйца, за да предпазят бебетата си от алергия

Десет на сто от кърмещите майки са били принуждавани в кафенета и ресторанти или да покрият гърдите си, или да напуснат заведението.

Две трети от респондентките доверили, че винаги носят със себе си шал или специална дреха за случая, за да се прикрият и да не им правят забележка, когато кърмят на обществено място.

Двадесет и един процента от майките били принудени да хранят кърмачетата в обществената тоалетна, 37 процента в паркираната наблизо кола и 40 процента в някой дискретен ъгъл на заведение. Изследването е било направено във връзка със Световната седмица на кърменето 2020.

Коментари

 1. 2020.08.03 | 18:18
  Да не си вадят цицките навън, нормално е да имат подмятания. А и си мисля, че сами си го търсят. Жената, не я мислете. Гладна и жадна няма да си легне.
 2. 2020.08.03 | 15:50
  да си кърми дома и малко по дискретно, все едно аз да си го извадя в парка пред хората, и да се изходя- природа?!
 3. 2020.08.03 | 15:49
  Нас не са ни кърмили на публични места и нищо не ни е станало. Тия пачи само търсят как да привлекат внимание и да се чувстват някой.
 4. 2020.08.03 | 15:02
  Както са известни с красотата си британките само им се иска някой да ги загледа . А за самото кърнене на обществени места малко ми е оверкил. Знам, че има много клявки , които го защитават . Ама то и срането е естествена нужда, ама не го правим докато стоим на маса в заведението .
 5. 2020.08.03 | 14:32
  е какво лошо ли е??? като си показват циците на мъжжете им се иска да боднат
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Одобрявате ли искането за импийчмънт на Доналд Тръмп?

Одобрявате ли искането за импийчмънт на Доналд Тръмп?

Избрано от Интернет