Маргарита Попова: Сърбия няма да влезе в ЕС, ако не реши въпроса с българите в Западните покрайнини

  • 15 април 2012 16:39

  • 6865
  • 23
Маргарита Попова: Сърбия няма да влезе в ЕС, ако не реши въпроса с българите в Западните покрайнини
© булфото

Сърбия не може да стане член на Европейския съюз, ако не реши въпроса с българската общност в Западните покрайнини, заяви вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на при посещението си Българския културно-информационен център в Босилеград, предаде БНР.

Тя се ангажира с ускоряване на процедурата за получаване на българско гражданство, както и с помощ за всички, които искат да кандидатстват във висши учебни заведения у нас: Сърбия ще стане член на ЕС, обаче без решаване на вашите въпроси няма как да се случи това. Старите преписки, които бяха натрупани назад в годините, до май месец трябва да бъдат приключени. Можем, заедно със Софийския университет, да направим една кампания, която да разясни на хората какво могат, къде могат да го направят.

Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на има среща с кмета на града, а по-късно откри официално 19-тият Международен детски великденски фестивал в Босилеград.Това е първото посещание на президенстката ни институция в Босилеград в последните десет години. Тя се ангажира с ускоряване на процедурата за получаване на българско гражданство. Вицепрезидентът обеща и помощ на всички, които искат да кандидатстват във висши учебни заведения у нас.
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6865 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
Фокера

2012.05.05 | 02:45

23
ДО ИЗПЕДЕРАСТЕНИЯ ИЗДУХАН ГЕРБАДЖИЯ МИЛКО ВЕЛИКОВ АКО ТЕ НАБАРАМ НЯКЪДЕ ЩЕ ТИ СЕРА В ЛАЙНЯНАТА УСТА, И ЗАПОМНИ ЧЕ НА ТАКИВА КАТО ТЕБ НАРОДА КАЗВА ИЗМЕКЯР.....

2012.04.18 | 08:57

4
...KOPELE SHTE TE IZDUHAM....
Виктор

2012.05.05 | 02:43

19
Айде престанете да сте все недоволни бе,тъпаци шибани.Като ви защитават интереса мрънкате,като е обратното пак се мръщите.Все недоволни.Явно ние самите сме си виновни за това,че сме нещастна страна.Кажете веднъж браво.Кретени,не заслужаваме добро бъдеще с такова ПРОСТАШКО мислене.

2012.05.05 | 02:45

22
Простакът си ти, драги. Кретен, малоумни, дебил - също. Били ни защитавали националните интереси. Айде кажи ми как по-точно го правят?

2012.05.05 | 02:44

21
То от червени изроди какво очакваш.Освен да убиват ,грабят и плюят нищо смислено не правят...да гният..те не мислят за България и не гледат на нея като на майчица,а като на дойна крава...мамка им комунистическа....

2012.05.04 | 18:10

14
А сега Викторчо , сине майчин ,обясни на нас невежите кой, кога и по какъв начин е защитил интересите ни на дела , не на празни приказки !? А ако не можеш ,не си вади мухлясалата кратуна от ануса на Рапона , направи се на капачка от дезодорант !
Радо

2012.05.05 | 02:44

20
Тази съвсем е изперкала нали ние сме пълноправни членки че чак отидохме да решаваме за съседа. Като му бият шута септември месец на Боко-Тиквата за шенген друга песен ще запее.

2012.04.18 | 09:00

5
А като дойде септември Радо крътуната или червените кратуни ще цъфнем и вържем....къде го чукаш къде се пука....червена несполука...:-)))

2012.05.05 | 02:43

18
КАКВО ЛИ ЗАВИСИ ОТ ТАЗИ ИЗСЪХНАЛА СКУМРИЯ.И ТЯ СЕ ВЗЕ НАСЕРИОЗНО. И ТЯ КАТО ПАТРОНА СИ С 2гр.МОЗЪК
челопеч

2012.05.05 | 02:43

16
ЕЛЕМЕНТАРЕН ПОПУЛИЗЪМ ОТ СТРАНА НА ТАЯ ПАЧА - ОТКАКТО БОЙКО-КУРВАТА Е НА ВЛАСТ Е ЗАЯВИЛ ОКОЛО 10 ПЪТИ ЧЕ ПОДКРЕПЯ БЕЗУСЛОВНО СЪРБИЯ ЗА ЕС (ТЪЙ КАТО ТАМ ДЪРЖАТ ДОСИЕТО МУ ЗА ВРЪЗКИТЕ МУ СЪС СРЕТАН ЙОСИЧ). НЕ СМЕ ЧАК ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНИ!
бойко

2012.05.05 | 02:43

17
абсплютно

2012.05.05 | 02:43

15
Моите уважения, ама сърбите и след гражданската война са много по-добре от нас! Миналата година прекосих Сърбия на два пъти, единият път в посока Германия, втория път в посока Италия. Строят пътища хората със страшна сила. Икономиката им е сто пъти по-силна от нашата и са милион пъти по-задружни от нас. Ако не бяха тъпите американци и марионетните им режими по света, дето влезнаха с едничката цел да разбият Югославия на малки държавици, сега Сърбия щеше да е светлинни години пред повечето европейски държави!

2012.05.04 | 17:50

11
какво им е по добро бе нещастник,...25-30% безработица...заплатите са същите като в България...два пъти е по скъпо от България..ние ако нямаме икономика ,те пък въобще нямат.Защо заблуждаваш хората като не знаеш бе.Даже и Албанците са по добре от Сърбите
граф Джин

2012.05.04 | 17:51

13
браво, това е позиция, която отстоява национални интереси. остава само да заявим, че за нас не е икономически изгодно турция да е Член и можем да заключим, че бг институциите работят за националния ни интерес
Кай ти иска мнението ма сврако

2012.05.04 | 17:51

12
Хайнц Фишер: Сърбия ще получи европейски статут през март
По действията ще ги познаете

2012.04.19 | 20:28

10
РБ сега се управлява от комунист,макар и бивш...........А в БКП никого насила не са вкарали,напротив,молба се подаваше.............Някой да каже какво е направил ББ за България,след 3 години като премиер?? Вече три години доходите са замразени,4 милиарда от резерва и 1,4 милиарда от НЗОК изчезнаха безследно,къде са обещаните от Дянков 2 милиарда на година допълнително в бюджета-той все е на минус, какво става с лекарствата за раковоболните- нали Държавата щеше да е по-силна ?!! Няма го още заводът за боклука в София,нещо и в Шенген не ни пускат,и с усвояването на еврофондовете нещо не се получава,в здравеопазването-уж си осигурен,пък като отидеш в болница ти дават един списък какво трябва да купиш,а това го няма в белите държави.А икономиката все повече сивее,нищо не се е променило в практиката работодателят да те осигурява на минимална сума,а разликата да ти дава в плик.......... Нещо на хоризонта не се виждат и стратегическите инвеститори,които ще налеят милиардите си в България и ще открият стотици хиляди работни места,нищо че сме с най-ниски заплати и данъци в ЕС. Кажи какво е направил за икономиката на България,та по неговото управление останаха без работа 400 000 човека. Предишните добри-лоши,ама поне оставиха нещо в хазната,имаше швейцарско правило за индексиране на доходите,а при ББ три години са замразени,безработицата е рекордна,политиката в здравеопазването е пълен провал,само имитации на реформи там, не се вижда нещо положително след три години управление........Сега парите привършиха и си готвят да посегнат на парите от Сребърния фонд.....Говорят и за външни заеми вече......Какво е положителното в неговото управление??
Виктор

2012.04.19 | 20:28

9
Дам истината поражда омраза.Явно нашият премиер познава одобено добре психиката на бедните,неграмотни и мързеливи българи.Никой не успя да ме обори с аргументи.Само в това ви е силата,да говорите :) . Работите по 12 часа,нискоквалифициран труд.Да сте учили за да получавате висока заплата.Да сти мислели навремето за перспективата на вашата работа,а не само като кон с капаци.Сега управляващите ви беле виновни.Работете на частно при международни корпорации и няма да имате проблеми,оо да,вие сте необразовани и не знаете чужди езици,еми това си е ваш проблем.Аз съм си доволен и от държавата и от живота в България,на когото не му отърва,да си хваща парцалките за чужбина.Така в България ще останат искащите,можещите и ДОВОЛНИТЕ.

Добави коментар

Водещи новини